Links Alternatius

Aquesta pàgina de links és bastant llarga. Com és fàcil que abans que l'hagis mirada tota ja hagis saltat a una altra pàgina, t'aconsello que abans de començar a llegir-la la guardis als teus bookmarks (marcadors) amb l'opció "add bookmark". Així et serà senzill retornar-hi sempre que vulguis.


...tiene entre sus metas promover una campaña contra la adicción al trabajo, un flagelo que causa cada vez más estragos entre nuestros jóvenes. La Fundación ve con preocupación el crecimiento de esta adicción que disgrega a la familia, separa a padres e hijos, es causal de divorcios, erosiona sólidos valores espirituales (como la fiaca, el otium, la molicie, el dolce far niente, la pereza, la abulia) y causa numerosas patologías psico-somáticas...

Pot sonar que és una broma, i malgrat que això de riure està molt bé, el que planteja és més seriós del que pot semblar. Per què s'ha de mantenir a la gent amargada treballant si ja fa dos segles que es van inventar les màquines, que haurien de servir per a que nosaltres féssim coses millors i superar així la maledicció bíblica de "guanyar el pa amb el suor del teu front". A Marx se l'ha volgut oblidar i enterrar (considero una sort que s'hagin extingit per fi els catecismes leninistes, tanmateix penso que encara podem treure molt de la seva obra) però no hem de permetre que caigui en l'oblit el seu gendre Paul Lafargue i la seva obra "El dret a la peresa".
 


 Una altra pàgina de links nova  (Aquesta ja es prou llarga, veritat?) on he anat afegint altres pàgines web que he descobert navegant aquest últim any. Ara, amb la pujada de Timofònica, em sembla que deixo de navegar -excepte l'imprescindible- i només faré servir l'email. 


Hi ha molts altres links que m'hagués agradat posar aquí però que no he trobat res sobre ells a la teranyina.[Això ho vaig escriure el 1996]. Aquí va la llista:

Creada l'estiu de 1996. Actualitzada el 11 de setembre de 1997. Lleugerament actualitzada el setembre de 1998. 


-Tornar a pàgina principal 
-Envia'm comentaris, crítiques o el que vulguis