BASTONERS DE VILA-SECA

 

Presentació Galeria de Fotos Assaijos

Contactar

Historial Notícies Properes Actuacions Gent Nostra Bastons Vestuari Cultural

 

En els primers anys de la seva Fundació l'Esbart Ramon d'Olzina de Vila-seca l’any 1975, es va crea un grup de bastoners que estat  relacionat amb el grup de dansa i que ha continuat fins avui en dia.

Concretament el grup de bastoners es va crear l’any 1977, i des de llavors sempre hem  intercalat ball de bastons dintre el programa d’actuacions del grup de dansa. Dintre el nostre extens repertori hem inclòs una mostra de balls de bastons de diferents pobles de casa nostre, principalment els de les nostres comarques Tarragonines.

Em actuat en moltes poblacions d’arreu de Catalunya i de l’estranger entre elles cal destacar. Ruergue Rodez França, Tuhï França, Santo Domingo de la Calzada La Rioja, Pobla Leon, Plimeo Astúries, Rússia Moscou i Sant Petesburg, Visaginas Lituania, Ferrerias Menorca, Oliva València, Nymburg Praga.

Amb motiu d'haver-se creat un seguici popular dins les festes de Vila-seca l’any 2007 el ball de bastons del grup s’hi ha incorporat amb balls nous, creats especialment per aquesta festa essent musicats pel vilaseca Ezequiel Molina.

 

                  

Actuació el dia de XXXIè. Aniversari de l'Esbart            Any 1996 Portal de Sant Antoni

 

Presentació Galeria de Fotos Assaijos

Contactar

Historial Notícies Properes Actuacions Gent Nostra Cultural