logofoia Qui som

Treballs de recerca

carcav

Ha format part dels següents treballs de recerca:
- Arqueologia al curs inferior de l'Ebre. Beca de l'ajut per al desenvolupament de programes de recerca d'abast comarcal, ACOM de la Comissió Interdepartemental de Recerca i Investigació Tecnològica, CIRIT. Convocatòria de 1991. Equip de treball amb Josep Bosch, Mar Villalbí i Joan Martínez.

- Documentació i estudi estructural i tècnic dels molins hidràulics del Montsià. Beca d'Investigació de Ciències Socials Sales i Ferré, 1994, del Consell Comarcal del Montsià. Equip de Treball amb: Jordi Arasa, Manel Llarch, Ivon Michavila, Mª Jesus Ramon.

- Els camins del ròssec. Beca d'investigació 1995/96 donada per la Fundació dels Ports. El Treball està organitzat i coordinat pel Centre d'Estudis Seniencs i el Centre Excursionista Refalguerí.

- Prospecció arqueològica sistemàtica de la serra del Montsià. (per una arqueologia del paisatge). Beca de l'ajut per al desenvolupament de programes de recerca d'abast comarcal, ACOM de la Comissió Interdepartemental de Recerca i Investigació Tecnològica, CIRIT. Convocatòria de 1999. Equip de treball amb: Jordi Marques, Jordi Valero i Mar Villalbí.

- Aigua i poblament: l’aprofitament hidràulic del riu de la Sénia en època medieval i moderna. Ajut de l’Institut Ramon Muntaner per a projectes d’investigació o de difusió cultural. II Convocatòria, 2004. Equip de treball: Centre d’Estudis Seniencs i Centre d’Estudis d’Ulldecona.Qui som? | Mapa | Altres | correu | ©2006 Toni Forcadell Vericat | Web creat el 29/12/2006 | Última modificació:

Valid HTML 4.01 Transitional spam softcatalĂ  tinet