logofoia Qui som

Qui som

toni

Toni Forcadell Vericat, d'Ulldecona, llicenciat en Història i Geografia, especialitat Prehistòria i Història Antiga; postgrau de Gestió del Patrimoni Històric: Grao: Diploma en Estudis Avançats (DEA); Màster en Métodos y Técnicas Avanzadas de Investigación Histórica, Artística yGeográfica: sección Historia Medieval. Actualment està portant a terme el treball de doctorat.

Professor de Secundària als centres Illa de Rodes de Roses, Ferreries de Montcada i Reixac , Puigcargol de Sant Antoni-Calonge, Castell d'Estela d' Amer, Cendrassos de Figueres, Vidreres, Ridaura de Castell-Platja d'Aro; i en centres de secundària de les Terres de l'Ebre de Sant Carles de la Ràpita, La Sénia, Tortosa, Batea, Camarles, Alcanar, Ametlla de Mar, Santa Bàrbara, Amposta.

Els textos i la selecció dels dibuixos i fotografies del conjunt de les pintures rupestres d'Ulldecona han estat realitzats per M. Carme Lleixà i Tal d'Ulldecona, professora de secundària a l'Ins. Les Planes de Santa Bàrbara.

La major part del temes tractats, textos, fotos, etc. han estat realitzats durant els treballs de les dues escoles-taller organitzades per l' Ajuntament d'Ulldecona i l'INEM, concretament l'Antic Hospital i La Foia. En aquestes escoles van treballar els següents alumnes: Jordi Vidal; Helena Fibla; Olivia Alucha; Sarai Esteve; Laia Estrella; Eli Galeote; Feliu Mollà;, Imma Querol; Bouchra el Hadri; Mireia García; Angie López; Cristina López; Miriam Segura; Fanny Tordera i Jaume Artola.Qui som? | Mapa | Altres | correu | ©2006 Toni Forcadell Vericat | Web creat el 29/12/2006 | Última modificació:

Valid HTML 4.01 Transitional spam softcatalà tinet