MOVIMENT DE MESTRES
DE LES TERRES DE L'EBRE
PER A LA RENOVACIÓ PEDAGŇGICA
retrocedir E-mail MRP Terres de l'Ebre
Jornada Pedagògica

Artur Bladé i Desumvila

Presentació

L'MRP Terres de l'Ebre té prevista la realització d'una Jornada pedagògica dedicada a:

"Artur Bladé i Desumvila".

Els objectius de la jornada són:

  • Fer confluir el món de l'educació, l'universitari i el de la cultura al voltant de la figura d'Artur Bladé en una trobada significativa.
  • Conèixer experiències realitzades als centres educatius al voltant de l'obra de l'escriptor.

Igualment des de l'MRP Terres de l'Ebre, l'Associació Cultural Artur Bladé i Desumvila de Benissanet, Llibresebrencs.org, el Centre d'Estudis Lingüístics · CEL, i els centres de recursos pedagògics de les quatre comarques de l'Ebre, s'ha convocat una Mostra de treballs escolars sobre l'escriptor ebrenc Artur Bladé i Desumvila.
Els treballs poden adoptar qualsevol format (dossiers, murals, dibuixos, CD-ROM, presentacions en diapositives, web, etc.) i s'hauran de lliurar als centres de recursos pedagògics de cada comarca o l'MRP Terres de l'Ebre, Llibresebrencs.org o al Centre d'Estudis Lingüístics · CEL, per correu electrònic o en format que s'adopte. El límit de presentació de treballs serà el 10 febrer de 2007.

Aquesta mostra no té un caràcter competitiu: els centres participants rebran un diploma i, el professorat i alumnat, obsequis de participació. Per tal que la mostra tinga més projecció, el conjunt de treballs es podrà presentar a algun dels premis pedagògics que es convoquen a Catalunya sota el nom de les entitats convocants, però amb una referència clara a totes les persones i centres participants. L'entrega de reconeixements es realitzarà el 17 de febrer, dins de la Jornada pedagògica sobre Artur Bladé i Desumvila, que es realitzarà a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

Junta Coordinadora del Moviment de Mestres Terres de l'Ebre - gener 2007
 
MRP Terres de l'Ebre © 2007