Esteles de Vida


La col·lecció “Estels de Vida” està formada per prop d’una quarantena de peces de ceràmica que van ser concebudes entre els estius del 2014 i 2015 a Romania. Panisello ha assistit durant 6 anys a l’ART CAMP que s’organitza a la població de Calimanesti. “A mi Romania m’inspira”, diu Panisello, ja que la zona de Calimanesti “es troba en una franja entre el riu i la muntanya i amb molts arbres, camins rurals i aigües termals...”, explica. En aquest context va nàixer “Esteles de Vida”, una sèrie de ceràmiques que volen ser un “homenatge a la vida” i mostrar també la vitalitat que irradia el ceramista.
La col·lecció està formada per una sèrie de volums amb forma de lluna (Creixent, minvant, plena...), a més de diversos murals, exposats en 5 indrets diferents de Tortosa al setembre de 2016.
Panisello ha preparat aquesta exposició coincidint amb la celebració a Barcelona del 47è Congrés i Assemblea de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica de la qual Panisello és membre des de l’any 2013.

Leonor Bertomeu

[cliqui a sobre d'una foto per veure-la ampliada]

MERCURI PLUTÓ, MART, VENUS ECLIPSI PARCIAL
EGIPTE QUART CREIXENT CRISÀLIDE
QUART MINVANT LLUNA PLENA ESTELA EM.14
ESTELA EM.7 ESTELA EM.8 ESTELA EM.10
pujar


Peces assimètriques
Peces assimètriques
Murals Neriage
Murals Neriage
Peces Ra-Kú
Peces Ra-Kú
Murals Ra-Kú
Murals Ra-Kú
Binomi Arbre-Home
Binomi Arbre-Home
Ovni
Ovni
Esteles de Vida
Esteles de Vida

[inici]  [bloc]  [presentació]  [currículum]  [obres]  [antologia crítica]  [galeria virtual]  [llibre de visites]  [enllaços]