Enric Carbó

No tinc massa ganes de parlar de mi o posar la meva biografia. Si algú està interesat en mi suposo que ja farà per trobar-me. A més a més que no sé massa bé què podria posar. Ho sento, això de la identitat ho trobo una cosa una mica sospitosa i, al contrari que Timothy Leary, certes formes de perdurabilitat o existència no em convencen gaire.
De tota manera, com en aquesta mena de pàgines s'acostuma a parlar d'un mateix, el que faré serà parlar-vos d'allò que potser m'ha fet a mi que sigui com soc o, al menys, m'ha fet la vida molt més bonica. Algunes d'aquestes coses es troben a la xarxa i hi he posat un enllaç des de la meva pàgina de links. A més a més del link he posat un comentari del que m'ha semblat el web en qüestió, així us fareu una idea del que penso sobre certs temes. Si encara voleu tenir més idea sobre "de què va aquest paio" podeu llegir alguns dels escrits meus dels últims anys.
Per molt potents que siguin els nous sistemes d'acumulació i transmissió d'informació mai recolliran ni de bon tros tot el que voldria haver posat a la pàgina. A més a més hi ha moltes coses (llibres, converses, cançons...) que no es troben a la xarxa -i fins i tot n'hi ha que és impossible que puguin sortir (estic pensant mentre escric això en la mirada de certa noia).

Espero que us agradi passejar pel meu web.


Actualització 14/09/97. Alguns dels que m'heu visitat no us ha convençut gaire aquesta presentació. Com que tampoc vull que penseu que són un fantasma o que en vull amagar us poso l'única foto que tinc escanejada de mi, que està treta d'un fotomomatón