Agost Setembre
Dijous 22 Dimarts 3 i Dijous 5
Dimarts 27 i Dijous 29

Dimarts 10 i Dijous 12

  Dimarts 18 i Dijous 20
  Diumenge 15
  Dimarts 17 i Dijous 19

 

 

Agost Setembre
Dijous 9 Dimarts 4 i Dijous 6
Dijous 16 Dijous 13
Dijous 23 Dimarts 18 i Dijous 20
Dimarts 28 i Dijous 30
  1. Renovació d'estatuts.
  2. Actes pel 15è aniversari. Si encara teniu alguna idea porteu-la o envieu-la

Ja hem anat a sopar!!!!

Aquest any i en vistes del 15é aniversari, el Ball d'en Serrallonga de Tarragona ha tret al carrer un nou format per l'edició anual dels parlaments a partir de les antigues auques sobres les aventures del mític bandoler Joan de Serrallonga.

Aquesta presentació va ser el passat dimarts 19 de setembre del 2000, en el decurs de la "Santa Tecla Petita" al Pati del rei Jaume I, al Palau Municipal (Plaça de la font). Per més informació o adquisició del primer número fiqueu-vos en contacte amb nosaltres.

*El ball d'en Serrallonga a l'Everest ...........NO T'HO POTS PERDRE*

Aquest darrer any el ball ha acudit a pobles i ciutats com:

i les futures sortides i actuacions:

Com ja hem comentat, aquest darrer any 2000 hem participat juntament amb els dos altres Balls d'en Serrallonga de Catalunya, el Ball de Vilanova i la Geltru i el Ball de Vilafranaca en els vint anys de la formació d'aquests últims, el Ball d'en Serrallonga de Vilafranca del Penedès.

Si vols veure més fotos apreta aquí

També tenim temps per anar a prendre alguna cosa!!!

 

L 'any 1996 durant la celebració del 10é aniversari de la recuperació del Ball d'en Serrallonga a Tarragona, l'agrupació va organitzar durant la Festa Major de Santa Tecla "La XIV mostra de folklore viu" de Tarragona a la qual van ser convidades diferents agrupacions d'arcabussers i trabucaires dels països catalans. Entre ells assistiren el Ball d'en Serrallonga de Vilanova i la Geltrú, Trabucaires de Solsona, Filà los Maseros dels Moros i Cristians de Muro (País Valencià).

 

 

 

També durant aquests desé aniversari el ball va ser el protagonista del llibret de les festes de Sta. Tecla de Tarragona.

Durant aquests darrers,casi, quinze anys, el ball ha realitzat moltes sortides a pobles i ciutats del principat de Catalunya, actuant ja sigui en cercaviles, matines o en mostres de folklore i cultura catalana.

 

Al llarg d'aquests darrers anys l'associació a realitzat un seguit de concerts en el marc de les festes de Sant Magí. A més a més s'ha fet responsable del bar del concurs de castells a la plaça de braus de Tarragona i a festes populars de Tarragona.(l'economia del ball és basica per poder sortir durant totes les festes majors).

 

 

 

 

 

 

A tots els aficionats a la fotografia o al video que tingueu docuemtació sobre el ball agrairíem que en ho fessiu arribar per poder fer-nos una copia i ampliar el nostre arxiu. MOLTES GRACIES.

.......

......

tornar