Logo Club Bonsai ReusClub Bonsai Reus


Història

A finals de l'any 1994 un grup d'amants de la naturalesa i, especialment del Bonsai, s'associaren i crearen, al Febrer de 1995, el Club Bonsai Baix Camp.

Els fundadors del Club van ser: Joan Peralto, Ventureta Adell, Josep M. Martínez, Teresa Blasco, Joana Fuentes, Joan E. Fort, Antoni Alabart i Pilar Roigé.

1995 - Realització dels primers cursos, tallers i exposicions, al local de l'Associació de Veïns 25 de setembre, al Passatge Mayner del Barri Niloga.

1996 - Aquest any l'associació de veïns es trasllada al local que "La Caixa" va deixar de fer servir al carrer General Moragues 101-103, i nosaltres juntament amb ells.

1999 - El nostre nombre de socis ha augmentat considerablement. Comença a ser difícil combinar totes les nostres activitats amb les de l'associació de veïns. El president i la junta decideixen aixecar el vol i mudar-se de casa. El club canvia de nom i de logo: passa a anomenar-se Club Bonsai Reus. Ens instal·lem al carrer Hospital 37, uns baixos amb altell que ens permetran un bon desenvolupament de la nostra tasca. El començament és dur, doncs s'ha de arreglar, enrajolar, pintar, netejar...

2005 - Els amos del local on ens trobem diuen que hem de marxar aviat doncs l'edifici s'ha de tirar a terra. A meitat d'any, ens traslladem al carrer Balmes número 92. Aquí disposem d'una superfície aproximadament igual a la que ja teníem però una mica més ben distribuïda. No obstant, tenim el mateix començament: netejar, enrajolar, pintar...

2008 - Actualment som aproximadament 170 socis. Ens reunim tots els divendres, excepte per les vacances d'estiu i de Nadal. Els divendres la gent aprofita per a portar els seus arbres i els seus bonsai per a demanar consell, indicacions o ajuda al nostre professor Josep Mª Martínez o als més avançats que hagin en aquell moment.
Club Bonsai Reus C/ Balmes, 92 43205 Reus