Logo Club Bonsai ReusClub Bonsai Reus


L'Associació

L'equip directiu de l'associació està format per:

President: Vicenç Campos.

Vicepresident: Josep Mª Martínez.

Tresorer: Antoni Alabart.

Secretària: Marta Solé.

Redacció i col·laboradors de la revista del nostre Club:

Direcció: Josep Margalef.

Montserrat Llauradó.

Xavi Subirats.

Vicenç Campos.

Josep Mª Martínez.

Lola Fernández.

Al llarg de l'any fem com a mínim un curs d'iniciació al bonsai per a socis i no socis. Sol fer-se entre gener i març, tots els dimarts i dijous de 20h a 22h, i té una durada aproximada de 20 dies. També fem tallers per a gent una mica més avançada els mesos d'abril i maig, normalment els dimarts i dijous de 20h a 22h.

A més, realitzem diverses exposicions anuals entre les que destaca l'exposició de Bonsai Ciutat de Reus, a finals de setembre, coincidint per les festes de la Verge de Misericòrdia, patrona de Reus, realitzada des de l'any 1995. Durant la citada exposició es fan demostracions per part de mestres de bonsai obertes al públic.

Per finalitzar, comentar que també es realitzen diversos tallers i activitats pels socis, algunes a càrrec dels mateixos mestres. Dintre de les nostres possibilitats sempre hem pogut gaudir al menys un cop l'any de la companyia de mestres de gran nivell, com poden ser: Sebastián Fernández; Alain Arnaud; Josep Mª Miquel; Francesc Giner; Luis Salinas; Felipe Recio; Cristina Valdes; Thierry Font...
Club Bonsai Reus C/ Balmes, 92 43205 Reus