MOVIMENT DE MESTRES
DE LES TERRES DE L'EBRE
PER A LA RENOVACI” PEDAG“GICA
retrocedir E-mail MRP Terres de l'Ebre

Resum Jornades

 


Sobre les jornades de Benifallet

· La Jornada Pedagògica sobre l'Escola Rural es va realitzar a Benifallet, el 29 de març. Per la tarda s'efectuà una visita turística a les Coves Meravelles, amb entrada gratuïta per a tots els assistents i a totes les persones associades, també, perquè se'ls hi havia enviat la invitació juntament amb el programa per correu postal.
EL nombre total d'inscrits, 70 persones, vingudes de les quatre comarques de l'Ebre ens demostra l'encert de l'elecció del lloc i el tema tractat. Les ponències, impartides per les mestres de la ZER Baix Camp Nord, han estat molt ben valorats. Els materials i les experiències presentades ens serviran per aplicar-ho als nostres centres. L'ICE de la URV atorga un diploma de participació als assistents. La inscripció, com ja és habitual, s'havia de fer per Internet.
Estem molts agraïts al Consistori de la Vila de Benifallet, especialment en la persona del seu alcalde Jaume Lluís, l'interès demostrat per aconseguir l'èxit en el desenvolupament de l'acte ha estat comprovat per tothom. El Delegat Territorial d'Ensenyament, Francesc Ferrer, va dirigir unes paraules als assistents aportant les últimes novetats en el món educatiu i ens va encoratjar a seguí pel camí de la renovació i del treball ben fet. No podíem marxar sense visitar les Coves Meravelles, unes de les més importants de Catalunya. Creiem que l'MRP tornarà a Benifallet a gaudir del seu paisatge, la seua història i la seua cordial hospitalitat.

 
MRP Terres de l'Ebre © 2003