Lodoss War
Personatges

PARN

Aprenent de cavaller, dotat d'una voluntat encara molt per sobre de la seva habilitat amb l'espasa, és el líder natural de la busca de Wort. El seu pare, Teseus, desaparegué misteriosament després d'haver sigut deshonrat, i Parn espera retrobar-lo algun cop.
 
 

DEEDLIT

Jove elfa (només té 160 anys) de "Bosc Inoblidable", de personalitat entremaliada i caràcter fort, molt interessada en Parn. Deedlit és a més una chaman dels elfs: té habilitats màgiques en el seu caràcter i pot invocar i manipular els esperits elementals de la naturalesa, com els de l'aire i del bosc.
 
 

ETOH

Jove clergue, sacerdot de Falis, amic de la infància de Parn, que decideix acompanya'l quan aquest parteix en busca d'aventures... encara que sol sigui perquè hi hagi un cap fred al grup. Això és un clergue eficient, amb una gran habilitat com sanador. El seu caràcter és tímid i dolç, característiques que la princesa Fianna no triga en apreciar: el destí de Eto el durà més lluny del seminari del que imagina.
 
 

SLAYN

Mag, amic de Gim, que decideix acompanyar  el nan en la seva busca. Com mag és bastant acceptable, i domina gran quantitat d'encanteris, encara que manipula'ls l'agota molt i el seu aspecte és més avantatjat del que correspondria a un home de sa edat. La seva habilitat de mag salvarà al grup en moltes ocasions, i Slayn es sentirà atraigut per Laylia, la filla de la sacerdotessa Neese a la que busca Gim.
 
 

GIM

Nan, ja grandet, però d'esperit i resistència inquebrantables. Accepta l'encàrrec de la sacerdotessa Neese de trobar la seva filla, i s'uneix al grup de Parn junt amb el seu amic, el mag Slayn. Malgrat la tradicional enemistat entre elfs i nans, les seves males formes i les seves contínues discussions amb Deedlit, aviat es desenvoluparà una gran amistat entre tots dos.
 
 

FAWN

Un dels llegendaris Sis Herois que van derrotar al Senyor de Marmo en el passat. Fawn és el rei de Vallis i, per extensió, el monarca més poderós de Lodoss. En el passat va conèixer al pare de Parn, a qui exilià, i el destí final del qual segurament coneix. Té una filla, l'encantadora princesa Fianna, i també té la difícil tasca de frenar el seu vell amic Beld.
 
 

KARLA

Karla, la bruixa gris, al marge del bé i del mal, preocupada sempre pel misteriós Equilibri, posseeix actualment el cos de la bella Laylia, la filla de la sacerdotessa Neese. Karla pot tant ajudar com obstaculitzar les accions de Parn o les del propi rei Beld, i actua seguint uns propòsits que sols ella coneix.
 
 

WOODCHUCK

Malgirbat lladre, molt útil en emergències al tenir sempre una daga que llançar i una ruta de fugida preparada sempre. El seu vertader nom és Jay Lancart, i seria un company ideal, despreocupat i alegre, excepte perquè la seva passió per la riquesa li fa perdre a vegades el món de vista.
 
 

BELD

Membre dels vells Sis Herois, emperador de Marmo, Beld va perdre la seva ànima contra el poder de la seva pròpia Espasa Fosca, animada potser per l'esperit de la pròpia deessa fosca Kardis, i la seva major ambició és eliminar el seu rival i antic amic, el rei Fawn, i reduir Lodoss a cendres.
 
 

ASHRAM

Junt al tenebrós embruixador Vagnard, Ashram, el Cavaller Negre, Comandant de Beld, dirigeix amb maníaca eficiència l'exèrcit de Marmo, i posseeix un particular i retorçat sentit de l'honor que el torna més perillós. Està enamorat de la seva lloctinent, l'elfa negra Pirotess, però no se n'adonarà fins al final.
 
 

KASHEW

Sobirà del regne del desert de Flam, amic de Fawn, excel·lent guerrer i figura molt admirada per Parn, que veu en ell l'heroi per excel·lència. Kashew sent alhora simpatia per Parn, al que intenta entrenar, i acompanya al rei Fawn a la batalla contra Beld, prenent el comandament.
 
 

WORT

Un altre dels llegendaris Sis Herois, un poderós clergue, ara retirat, encara que la fama de la seva saviesa arriba a tot Lodoss. És per això que el rei Fawn decideix recórrer a ell per conèixer el que està succeint a l'illa i, sobre tot, quin paper juga la misteriosa Karla.
 
 
 

Enrera - Atrás - Back Menú Següent - Siguiente - Next
Tornar a Manga - Volver a Manga - Back to Manga
Tornar a Inici - Volver a Inicio - Back to begining

e-mail

Ets el visitant número  des del 13-9-1998