Lodoss War
Història
"L'edat dels Déus, que es creia eterna, arribà a la seva fi. L'enfrontament entre els exèrcits de Falis, Déu de la llum, i Falalis, Déu de les tenebres, dividí els cels en dos. Durant aquesta batalla sense fi, la terra es planyia i els oceans tremolaven de por. L'últim enfrontament entre els supervivents, Marfa, la deesa mare de la creació, i Kardis, la mlèfica deessa de la destrucció, es sentí als confins de la terra. Durant el transcurs d'aquest èpic combat, un continent es fragmentà, formant la terra sobre la que les dues deesses s'extinguiren, com vacilants flames de vela. Molts segles després, a aquella terra, situada al sur del continent Araycrust, se l'anomenà Lodoss, la illa maleïda"
 

Al principi, existí el continet d'Araycrust, en el que els Déus principals eren Falis (de la llum) i Falalis (de la foscor). Divinitats oposades, comen¡aren una incomprensible guerra de la que sols sobrevisqueren dues deesses: Marfa, de la llum, i Kardis, de la foscor. Al llarg de la disputa final el continet fou dividid i es crearen les illes de Lodoss i MArmo. En aquesta darrera fou on finalment Marfa aconseguí acorralar a Kardis i col.locar la Deessa de la destrucció en un son aparentment definitiu, desapareixent alhora ella, ja que Kardis acosseguí destruïrla amb el seu darrer alé.

Però la desfeta de Kardis no és completa: segles després, la deessa dormida aconsegueix embruixar al senyor de Marmo, que es llança a una campanya suicida contra Lodoss. Obstaculitzaran els esus plans el grup dels Sis Herois originals: Fawn, Beld, La sacerdotisa de Marfa Niise, el clergue Wort, el rei dels nans, Fleve, i certa legendaria embruixadora. Després d'una batalla legendària al laberit subterrani de Marmo, Beld descarrega el cop definitiu sobre el Senyor fosc. Però la victoria resulta ser menys que definitiva: al moment de descarregar el cop final, Beld cau víctima de l'encanteri del Senyor Fosc, i és sol qüestió de temps que el nou senyor de Marmo repeteixi les seves accions. Per ser exactes, és qüestió d'uns trenta anys...

A les noves aventures tenim a Parn, un jove impulsiu de 18 anys habitant d'un petit llogarret del bosc de Zaxon. Fart d'esperar el retorn del seu misteriós pare, fart, en resum, de la seva vida, Parn es veu imbolucrat en un enforntament amb un grup de golbins, el que provoca l'enemistat de la seva propia gent, asustada davant la possiblilitat de represalies. E contraatac es produeix, i amb l'advertència de Deedlit i l'ajuda d'Etoh, Gim i Slayn, Par aconsegueix defendre la seva població, i decideix partir sol a correr aventures. Inseperadament, se l'afegeixen els tres companys, mentres que la elfa Deedlit el segueix de moment a distància. Aviat troba també una missió: esbrinar que passa a Lodoss, ja que les forces del mal semblen estar obtenint mallor importància. Parn és més un progecte d'heroi que un heroi complet i poderós, i les seves experiències el convertiran en una persona diferent, molt més capaç. Les experiències de Parn són difícils d'assumir: el commandant de la dortalessa de Myce, Jebra, que l'ofereix un lloc, és assesinat per Ashram, Fawn cau, Deedlit és raptada... el món resulta ser molt més fosc, el fil heroic més prim del que esperava.
 
 
 

Enrera - Atrás - Back
Menú
Següent - Siguiente - Next
Tornar a Manga - Volver a Manga - Back to Manga
Tornar a Inici - Volver a Inicio - Back to begining

e-mail

Ets el visitant número  des del 13-9-1998