Pagina web d'alex domínguez monès
Fes Click per veure cronologia - que maco que era ¡¡¡¡


 

                                                                          .   .   

   Presentació                   

El meu nom es Àlex i ara fa 57 anys, un 8 de juny, vaig néixer al Prat de Llobregat, a la clínica del Dr. Soler.
Començo els estudis de primària al col·legi Joan Maragall, desprès vaig anar a l’ institut Baldiri Guilera ( el vaig inaugurar ) per estudiar el batxillerat elemental i superior fins a COU.
El perquè d’aquesta pagina es senzillament que tinc a casa meva articles i imatges que crec que poden ser molt interessants no solament per a mi si no per a molta més gent que li agrada saber coses de Catalunya de fa uns quants anys.
Amb el temps aniré ampliant les troballes que apareixen per la casa familiar “ Cal Meriquildo “ que per desgracia d’aquí a uns anys, no masses, desapareixerà per la urbanització del Prat Nord.
Un recull de fotografies antigues fetes per el meu avi, Josep Monès Amat i l’oncle de la mare i cunyat de l'avi en Josep Canudas Busquets. També les podeu veure a la pàgina que estic acabant de fer només dedicada a l'oncle Josep Canudas www.josepcanudas.cat

Documents trobats per casa que son curiosos, (no catalogats)

Amb -ie7- Internet Explorer 7 o superior es poden veure els comentaris de les imatges, passant el ratoli per sobre, amb el mode de compatibilitat activat.

Enllaços d'interes

http://www.aeribalta.com/

www.josepcanudas.cat