EA3EYD

Vicens Xavier Just                                             

Reus

Comarca Baix Camp (BC) locator JN01ND

QSL INFO directe www.qrz.com o via bureau                      

 

Al port de Cambrils

Gràcies per visitar-me, deixa'm que em presenti.

Sóc Xavier EA3EYD, abans EC3ANQ, radioaficionat des de l' any 1975 aprox. (amb 11 anys) i amb llicència del 1980. Havia treballat la banda de CB a la qual vaig arribar des d'una altra de les meves passions, el mar, la navegació i la pesca. En aquella època els equips nàutics feien servir els 27Mhz, això em va donar l'oportunitat de conèixer la ràdio, posteriorment va passar a la banda de VHF pel col.lapse local.

 

El Carlota el meu veler

 

Amb el meu germà Carles EA3FOG, vam passar del xat d'amics de 27 quan erem nens al petit DX i després a les bandes decamètriques passant per diversos equips ara curiosos.

Pony de 6 canals a cristalls de quarz, era un petitíssim equip  nàutic en el què el micròfon també feia d' altaveu. Un clàssic de 40 canals en AM "Aircommand", par a la banda de 27, un mític Stalker 360 amb banda lateral de 12 watts y freqüències que anaven  des de  26.5 Mhz a la banda de 10 metres, y per últim el TS430S que amb els seus 25 anys continua un gran equip. En VHF KDK 2030 el qual va donar  mal resultat, fallava continuament l'etapa final. En l'actualidad un FT7800E bibanda 144/432 amb moltes prestacions i una configuració impossible sense el manual en mà, un FT897D i un TS850.

Les meves antenes  de HF han millorat des d'el dipolo multibanda, a la vertical Tagra GP 40 de 5 bandes  per sortir del pas i a l'any 2003 vaig compra, de segona ma, una direccional KLM KT34A de quatre elements, que dóna un bon rendiment i  la sensació de resistència  us garantitzo s'ajusta a la realitat. Per 40-80 utilitzo un dipolo auto construit aprofitant les bobines de l'antiga  multibanda, vertical per 12-17 i dipolo per 30. Per V/UHF unes directives petites per treballar satel.lits.

 

KLM KT34A dipolos 40-80, 12-17. Colineal 144/432

 

També he incorporat un acoplador MFJ962 i un amplificador lineal de museo el DY1500 (6xPL519), fabricat sobre el 1975 per EA4DY 'el marqués' mantingut en perfecte estat i que dóna una sortida aproximada de 700 watts en 20 metres. Posteriorment la joia de la cornona, un amplificador Acom1000

 

El Marcel EA3NA, treballant K7C Kure des de la meva estació.

Et convido des d'aquí a que contactis amb mi ja sigui en fonía o en els modes digitals amb els quals tant disfruto, en una tarde apacible, lluitant per un DX o en un concurs.  Així mateix no perdis l'ocasió de visitar les comarques meridionals i del sud, pots disfrutar de la costa de Salou,  Cambrils, L'Ametlla de Mar, pujar a mil metres d'alçada a nomes 20 Km a la Serra de Prades, admirar les runes romanes de Tarragona, relaxar-te en el parc natural del Delta de l'Ebre disfrutant de la cuina típica amb  un bon vi del Priorat, i com no, no et deixis la ruta dels monestirs del Cister Poblet, Santes Creus i Vallbona de les Monges, les muralles de Montblanc, las festes de Sant Pere i Misericòrdia de Reus. Si vens per aquí no dubtis en possar-te en contacte.

 

Un día de pesca

 

Port de Cambrils

 

Delta de l'Ebre