Ens trobareu a:
Av. Puig i Ferrater, 15
La Selva del Camp
Tel: 977844083
Escriu-nos
 

 

A la dècada dels 80 la bicicleta de muntanya o BTT s'imposava com a una moda que aviat reuneix a la nostra vila un grup important de persones que la practiquen.
El 1992 neix el Club Ciclista Selvatà Tot Bike, motivat pel món de la competició, de les diferents modalitats amb una afecció i participació era considerable, tant en la modalitat de Bike-Trial com en BTT.
El Club Ciclista Selvatà a més a més de ser un dels primers en organitzar curses de BTT al nostre país també és un dels que ha mantingut una continuïtat organitzant i realitzant diferents modalitats de competició com: Bike-trial, Raid, Descens, Tres hores de resistència, Open provincial i carreres de promoció per nois de 12 a 16 anys o Kids-Cup.
El món de la competició ha anat sempre lligat a la federació fet que va fer plantejar la necessitat de formar un Club legalitzat tant pels permisos com per les garanties de seguretat i organització.
Més endavant es van començar a organitzar sortides en bicicleta per camins i senderons del voltant del poble. Es començaren a fer sortides socials, familiars, excursions de cap de setmana, calçotades i esmorzars.
De les activitats més conegudes durant els 10 anys d'existència del Club són les sortides al Pirineu (diferents zones), a Montserrat, a Santes Creus, la Nocturna a Cambrils, a Mont-ral, a la Ruta del Carrilet de la Garrotxa, Carrilet de la Font-Calda, al Delta de l'Ebre, la Conca de Barberà, Alt Camp i Baix Camp.
El club va començar amb uns 50 socis i actualment després de 10 anys en som uns 110.