NO A LA GUERRA, NO EN EL NOSTRE NOM... NO AMB ELS NOSTRES DINERS...

MANIFESTACIÓ 22 DE MARÇ DE 2003

Roser Sans - El Punt
El 22 de març vam haver de tornar a sortir al carrer. Malgrat que milions de persones a tot el món claméssim No a la guerra! No en el nostre nom! la matinada del 20 de març Bush i Blair, amb el suport de José Maria Aznar i el seu govern del PP, atacaven Iraq. Aquest cop, al No a la guerra, no en el nostre nom! hi vam haver d'afegir: Aznar dimissió! va caldre reclamar el cessament de l'agressió, un boicot als productes nordamericans, la presentació dels criminals davant el TPI, objecció fiscal (Ni un euro pels exèrcits), Vaga general contra la guerra...
Foto de Roser Sans al diari El Punt que mostra una visió de la primera part de la manifestació al seu pas pel carrer Eivissa on hi ha la seu del PP.

Un aspecte de la mani


 
Malgrat que les fotos estan una mica borroses, probablement per l'emoció del fotógraf, podem veure dues imatges més de la manifestació a la Plaça Imperial Tàrraco.
Davant la Subdelegació de govern es va fer una acció plàstica


Un cop acabada la mani, alguns dels manifestants es van prendre molt en sèrio el boicot als productes nord-americans i es van dedicar a xiular la clientel·la del Mac Donalds.


Fins que va arribar la policia nacional per disuadir-los de les seves  intencions.


Tornar a la pàgina principa Volver a la página principal