CRIDA ALS CIUTADANS I MOVIMENTS SOCIALS DE TARRAGONA

Un col·lectiu de persones que pensem que UN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE, volem aportar el nostre esforç en la constitució d'una Assemblea de ciutadans i moviments socials de Tarragona. Un espai, obert a tothom, de denúncia de les causes i conseqüències globals/locals, provocades per la globalització capitalista neolliberal i el pensament únic.

Un col·lectiu de persones que pensem que UN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE, volem aportar el nostre esforç en la constitució d'una Assemblea de ciutadans i moviments socials. Un espai, obert a tothom, de denúncia de les causes i conseqüències globals/locals, provocades per la globalització capitalista neolliberal i el pensament únic

QUE REFUSEM PERQUE COMPORTEN:

.....

    Creiem que cal:

    • Una afirmació de la reflexió crítica, el debat, l'acció directa i el desenvolupament d'alternatives al sistema actual, com a eines de transformació social.
    • Una filosofia organitzativa basada en la descentralització, la horitzontalitat, l'autonomia i la voluntat de coordinació.

    Per tot això ens agradaria que compartíssiu la nostra il·lusió i us convidem a participar a la IIa Assemblea de Ciutadans/nes i Moviments Socials de Tarragona. Si creieu que Un altre món és possible, és el moment d'actuar.

Dissabte, 10 de maig de 2003

A dos quarts de 10 del matí (9,30 hores)

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

(al costat del Bloc Xile, davant el col·legi Marcel·lí Domingo)

autobusos línia 6 fins la parada "Bloc Veneçuela"

TORNAR A LA PÀGINA PRINCIPAL