En aquesta secció trobareu un recull de temes creats exclusivament per a gralla o bé adaptats expressament.

Tenim el temes en suport informàtic, concretament en format *.mus que és el fitxer que utilitza per defecte el MusicTime.

El MusicTime és un editor musical traduït al català. Aquest programa l'ha distribuït el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a totes les escoles i instituts de la nostra geografia, per altra banda us el podeu descarregar gratuïtament de les pàgines de Softcatala.

Tot i tenir tots els temes picats, de la nostra pàgina només us en podreu baixar una petita mostra, si esteu interessats o interessades en algun tema concret només cal que us poseu contacte amb nosaltres i us el farem arribar, per altra banda, estaríem molt agraïts de que ens ajudéssiu a fem més gran la nostra llista enviant-nos els temes que tinguéssiu.

Per acabar volem que sapigueu que aquest recull ha estat obra de Joan-Ramon Abelló, un graller de la nostra colla qui pacientment s'ha dedicat a picar nota a nota totes les partitures d'aquests temes.

Actualment el llistat està en període de revisió, per tant, si trobeu alguna errada agrairíem ens ho comuniquéssiu per tal de millorar-lo plegats. Gràcies.