La cuina del Titànic

Recordant les lectures

Omple els forats amb la paraula que hi va bé
   carn      cebes      condensada      d’aigua      fresc      fresca      meitat      ous      paquets      queviures      Southampton      sucre      taronges      tovallons      vaixella      vi   
Per poder realitzar aquest i els altres menús del Titànic, la llista de que s’embarcaren al port de dies abans de partir fou la següent:
34 tones de fresca,
5 tones de peix i 1800 Kg de peix sec,
3400 Kg d’embotits ,
uns 40.000 ,
1200 Kg de llonganisses ,
40 tones de patates,
1600 Kg de i altres tant de tomates
800 d’espàrrecs,
7000 enciams,
1000 unitats de bescuits,
800 Kg de gelat,
1 tona de cafè i quasi la de té,
4500 Kg de i d’arròs,
36000 unitats de pomes, , i 16000 de llimones
400 Kg de raïm.
A més de 400 litres de llet ,
1200 litres de nata, 160 litres de llet ,
15.000 botelles de sifon,
1000 botelles de ,
850 botelles de licors,
2000 botelles mineral
I 8000 unitats de puros
Per a servir tot això el RMS Titànic contava amb 57000 articles de , 29000 copes i peces de vidre, 44000 coberts, 12000 plats i 45000 ,
cuina.gif

listen!