Per poder realitzar aquest i els altres menús del Titànic, la llista de
que s’embarcaren al port de
dies abans de partir fou la següent:
34 tones de
fresca,
5 tones de peix
i 1800 Kg de peix sec,
3400 Kg d’embotits ,
uns 40.000
,
1200 Kg de llonganisses ,
40 tones de patates,
1600 Kg de
i altres tant de tomates
800
d’espàrrecs,
7000 enciams,
1000 unitats de bescuits,
800 Kg de gelat,
1 tona de cafè i quasi la
de té,
4500 Kg de
i d’arròs,
36000 unitats de pomes,
, i 16000 de llimones
400 Kg de raïm.
A més de 400 litres de llet
,
1200 litres de nata, 160 litres de llet
,
15.000 botelles de sifon,
1000 botelles de
,
850 botelles de licors,
2000 botelles
mineral
I 8000 unitats de puros
Per a servir tot això el RMS Titànic contava amb 57000 articles de
, 29000 copes i peces de vidre, 44000 coberts, 12000 plats i 45000
,