PÓgina principal

Passatemps
Feina
Genealogia
Sant MartÝ

 

PÓgina personal de Ramon Llorens

Aquesta pÓgina personal Ús una de les moltes pÓgines personals que hi ha per internet. Aquesta pÓgina no te res d'especial, no arregla el mon, no explica res d'excepcional, no Ús graciosa... 

NomÚs hi ha una petita diferŔncia entre aquesta pÓgina i la resta de pÓgines personals i Ús que aquesta pÓgina personal Ús la meva. Diguem agosarat! per˛ la veritat Ús que el 60% de les pÓgines personals deixen molt que desitjar, el mÚs fotut de tot aix˛, Ús que aquesta pÓgina personal tambÚ estÓ en aquest 60% de pÓgines poc interessants.

Quant surtis d'aquesta pÓgina personal, perdona'm, ja a partir d'ara, si t'he fet perdre el temps i si no has trobat res del que estaves buscant. Per˛ Ús que en aquesta pÓgina hi ha el que hi ha i no se'n pot demanar mÚs.

De totes maneres si vols saber quelcom de la meva vida, les meves inquietuds, les coses que m'agraden, i si consideres que pots trobar alguna cosa que et pot interessar,  benvingut/da siguis a la meva pobre pÓgina personal. 

index_01.jpeg (66285 bytes)Aquest de la foto soc jo, ja veus gaudint de la vida. A mi hem sembla que no hi ha res millor en aquesta vida que els petits  moments que t'omplen, no et sembla?

Hem presento!

Hem dic Ramon Llorens Creus, vaig nÚixer el 26 de maig de 1970 a Sant MartÝ de Sesgueioles i ja estÓ.

Un cop nascut, poca cosa mÚs: Estudiar, treballar, disfrutar,  i en definitiva viure la vida fins el dia d'avui de la millor manera possible.

Si vols criticar, comentar o discutir alguna cosa d'aquesta pÓgina personal envia un correu electr˛nic a rllorens@diputaciolleida.es

Aquesta pobre pÓgina ja porta  visites des de el dia 3/05/00.

Correu
PÓgina actualitzada el 06/02/02