EL SEU JARDÍ EN BONES MANS!

 

 

Benvinguts a la web de

Jardineria Andreu

Qui som?

 

Som una nova empresa de jardineria amb un clar objectiu : La satisfacció dels nostres clients.

Pensem que un jardí a més de ser un espai decoratiu es un element que defineix l'estil dels seus propietaris. Es un lloc que ens pot aportar innumerables sensacions: alegria, tranquil·litat, reflexió, descans, tan sols cal buscar en ell el sentiment que desitgem expressar.

Per això aportem els nostres serveis per aconseguir realitzar les seves idees, aportant experiència, treball, orientació i dedicació.

 

On estem?

 

La nostra empresa està ubicada a Nulles, Tarragona.

 

On treballem?

 

A les comarques de Tarragona. Si es necessari també ens desplacem a altres comarques de Catalunya.

 

A qui van orientats els nostres serveis?


Tothom que vulgui tenir una cura especial al seu jardí es benvingut a la nostra empresa.

Un jardí esta composat d'elements vius, que floreixen, creixen, pateixen malalties, inclús moren. Es per això que avui en dia es fa necessari tenir un cert control sobre les plantes i arbres que componen el nostres jardins, ja siguin particulars, públics o industrials. També reflecteixen una imatge de nosaltres mateixos, un jardí descuidat ens donarà una sensació negativa, un jardí ben cuidat farà que sigui un lloc mes de la nostra llar, poble o empresa.

 

L'objectiu d'aquesta plana web

 

Aquest espai web té un caràcter informatiu per donar a conèixer els nostres serveis, però també tenim la intenció de ampliar-la i fer-la més pròxima i amena afegint continguts diversos, tots ells relacionats amb la jardineria..

 

 


jardineriaandreu@hotmail.com

Telf. contacte: 649124565

Tarragona, 2007