Absoluts

PLA DE PROMOCIÓ ATLÈTICA DEL NÀSTIC DE TARRAGONA
El Nàstic de Tarragona manté atletes de categories absolutes, es a dir, juvenils, júniors, promeses, sèniors i veterans. En el marc del Conveni amb l'Agrupació Atlètica de Catalunya estableix el nivell dels atletes per a que puguin participar en els Campionats per equips de l'AAC i així poder participar en competicions del més alt nivell Nacional-Espanyol. (Divisió d'Honor Nacional)

Aquest conveni estableix que es a partir de la categoria cadet quant es planteja la possibilitat d'incorporar aquests atletes d'un determinat nivell tècnic i de competició a la disciplina de l'AAC, continuant entrenant a les ordres dels tècnics de l'UATG i a les instal·lacions de Campclar.

El Nàstic de Tarragona t’ofereix la possibilitat de:

Entrenar a les Pistes Municipals d’Atletisme de Campclar amb els tècnics del Club “Entrenadors Nacionals d’Atletisme”
Participar en competicions oficials Comarcals, Territorials, de Catalunya i Nacionals de Cros, de Marxa, de Pista Coberta, d’Aire Lliure, individuals i per equips en representació del Club o de l'AAC si s'escau.

NIVELLS i HORARI 2017-2018


Nivells de Pretecnificació - tecnificació: Cadets (2003-2004), Juvenils- Júniors.....(2002-2001--2000-1999-98-97-96-....)
Segons el nombre d'atletes de cada categoria es poden establir altres dies d'entrenament i altres grups.
Els atletes Cadets - juvenils i absoluts entrenen de tres a cinc dies a la setmana (de dilluns a divendres a convenir amb l'entrenador) depenent del nivell i dels objectius que cada atleta es planteja per la temporada.

PROFESSORAT I TÈCNICS


Tots els tècnics son títulats:
Entrenadors Nacionals d'Atletisme
Professors Especialitats E.F.
LLOC I INSCRIPCIONS

A les pistes Municipals d'Atletisme de Campclar en horari d'entrenament.

AFANYA’T I VINE.


Els resultats esportius dels atletes no només es poden mesurar observant les marques personals i els campionats obtinguts, hi ha aspectes en l'atletisme que son molt més importants i aquests son els nostres objectius:


Millorar tècnicament en les proves.
Aprendre a entrenar i a competir.
Millorar el rendiment en les proves.
Aprendre a concentrar-se en la prova.
Tenir un comportament acurat.
Anar correctament vestit als entrenaments i les competicions.
Utilitzar sempre un vocabulari respectuos, no ofensiu.
Respectar en tot moment als companys i atletes participants en qualsevol competició.
Ser puntual en els entrenaments i competicions.
Tenir cura del material de la pista i del personal.
Ajudar i animar als companys que ho necessitin.
Respectar i acceptar sempre les decisions dels jutges, dels entrenadors i monitors, etc...

Els atletes participen en els entrenaments i en les Campionats en la mesura de les seves possibilitats. La participació en les competicions que s'estableixen han de tenir sempre un sentit pedagògic, d'estimulació, de responsabilitat, de superació de fites personals, de mesura de l'esforç personal, de companyerisme envers tots els atletes, per tant no es tracta de competir per competir, ni anar a les jornades de competició per que sí.
Nosaltres desitgem que els nois i noies que practiquen Atletisme s'ho passin bé, que comprenguin que l'esport no es solament esforç, sacrifici i dies i dies d'entrenament. Els entrenaments i les competicions han de ser a més a més, divertides, agradables i un lloc on els nois i noies poden desenvolupar tots els seus aspectes socials, culturals, físics, intelectuals, educatius, , etc.... Però tot aixó amb la pràctica de l'atletisme d'una forma programada i sota sempre d'uns criteris pedagógics adequats.