Menu
Històric de l'agenda MRP
escut mrpte
 
   
CURS 2001-2002
  El dia 19 de novembre va tenir lloc a l'hotel Corona de Tortosa una roda de premsa en la qual es va presentar oficialment el nou Delegat d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, Sr Francesc Ferrer. Seguidament va tenir lloc un acte de presentació que va contar amb la presència del Secretari General del Departament d'Ensenyament, en representació de la Consellera, el Delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Sr Sancho, d'altres autoritats, inspectors d'ensenyament  i nombrosos directors i professionals de l'ensenyament a les Terres de l'Ebre i on el nou delegat va expressar la intenció de continuar fent des d'aquest nou càrrec allò que millor savia fer treballar per l'ensenyament a les Terres de l'Ebre. L'MRPTE felicita el nou delegat i l'ofereix la seva col·laboracióper a millorar l'ensenyament de les Terres de l'Ebre
  La seu de la Delegació d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre serà a l'antiga casa d'exercis del Bisbat, al vell mig del casc antic de Tortosa, al costal del Ceip La Mercè. Al mateix edifici s'ubicarà igualment una Escola Oficial d'Idiomes.
  El dia 3 de desembre, a les 18'30 hores en primera convocatòria i a les 19 hores en segona, va tenir  lloc l'Assemblea General Ordinària de socis de l'MRPTE al Ceip El Temple de Tortosa. Es van aprovar la memòria pedagògica del curs 2000-2001 i la renovació de membres de la Junta de l'MRPTE.
 

Els dies 18 i 19 de gener, a Barcelona, es van celebrar les terceres Jornades d'escoles 3-12.

  Els dies 24 i 25 de maig va tenir lloc a Tortosa (Hotel Corona) la XXIIa Assemblea dels MRP de Catalunya.
     
 
   
CURS 2002-2003
  El dia 2 de desembre del 2002, a les 18'30 hores en primera convocatòria i a les 19 hores en segona, va tenir  lloc l'Assemblea General Ordinària de socis de l'MRPTE al Ceip El Temple de Tortosa. Es van aprovar la memòria pedagògica del curs 2001-2002 i la renovació de membres de la Junta de l'MRPTE.
  El dissabte dia 29 de març, l'MRPTE organitzà al CEIP de Benifallet una Jornada d'Estudi sobre l'Escola Rural.
  El dia 3 de maig va ser presentada la 23a Escola d'Estiu de les Terres de l'Ebre per l'Àngel Ismael, president de l'MRPTE. i Joan Sabaté, alcalde de Tortosa.
  La Universitat autònoma de Barcelona mitjançant conveni amb la FMRP de Catalunya reconeix als estudiants de les Facultats de Ciències de l'Educació tots els cursos de la 23a Escola d'Estiu de les Terres de l'Ebre com a crèdits de lliure elecció.
  Els dies30 i 31 de maig va tenir lloc a Balaguer (Consell Comarcal de La Noguera) la XXIIIa Assemblea dels MRP de Catalunya.
 

El 22 de maig de 2003, la Fundació Universitària Dr. Manyà i el Moviment de Mestres de les Terres de l'Ebre per a la Renovació Pedagògica van signar un contracte específic de cessió d'espai: la seu de l'MRPTE estarà a les instal·lacions de la Fundació Universitària Dr. Manyà.

 

La consellera d'Ensenyament va presidir l'acte d'inauguració de la 23a Escola d'Estiu de les Terres de l'Ebre
El dia 30 de juny a les 19 hores al Teatre-Auditori Felip Pedrell de Tortosa, es va realitzar l'acte d'inauguració de la 23a Escola d'Estiu de les Terres de l'Ebre. Va presidir l'acte l'Hble. Sra. Carme-Laura Gil i Miró, consellera d'Ensenyament.
L'acte va ser convocat per l'Alcalde de Tortosa, Sr. Joan Sabaté i Borràs, i el president de l'MRP Terres de l'Ebre, Àngel Ismael.
També es va fer presentació del número 21 de la revista "Recapte", que edita l'MRP
.

     
 
   
CURS 2003-2004
  El dia 24 de novembre del 2003, a les 18'30 hores en primera convocatòria i a les 19 hores en segona, va tenir  lloc l'Assemblea General Ordinària de socis de l'MRPTE a la seu de l'MRPTE (Fundació Universitària Dr Manyà,carrer de Betània 5, Tortosa). Es van aprovar la memòria pedagògica del curs 2002-2003 i els projectes pel curs 2003-2004.
 

Gener de 2004. La Junta del Moviment de Mestres es va reunir amb al nou delegat de la Delegació Territorial del Departament d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, Sr. Xavier Vega Castellví. En aquesta reunió, molt cordial, se li exposaren les nostres inquietuds, alhora que li entregaren les nostres publicacions.D'acord amb el nostre pla de treball anual, li plantejaren els objectius i activitats previstes més immediates, a les quals va donar tot el seu recolzament i de manera més immediata va acceptar presentar la jornada pedagògica ja prevista per al 28 de febrer.

 

JORNADA PEDAGÒGICA SOBRE LA LITERATURA ORAL. TORTOSA. (28.02.2004) El Moviment de Mestres de les Terres de l'Ebre, ha realitzat amb un èxit total d'assistència, més de100 persones, la Jornada Pedagògica sobre la literatura oral. Els objectius fonamentals eren divulgar els materials ja existents, i propiciar la recerca rondallística a les nostres terres.
La Jornada, era la primera que l'MRP feia a la nova seu de la Fundació Universitària Doctor Manyà (FUDM), de Tortosa.
L'inauguració a càrrec de l'alcalde de Tortosa, Sr. Joan Sabaté, que va animar a afiliar-se a l'MRP. El Delegat Territorial d'Ensenyament Sr. Xavier Vega, presentà la jornada. Recordà que la primera reunió, amb una entitat, com a delegat territorial, fou amb la junta coordinadora de l'MRP.
Els conferenciants: Carme Oriol, professora de la URV i Doctora en Filologia Catalana, que ens explicar el marc teòric de la recerca rondallística i les possibilitats a la nostra zona; Àngels Ollé, professora de la URV que ens feu una exposició de contes basant-se en els valors i contravalors de les seues il·lustracions; i l'escriptor, Manel Joan Arinyó ens explicar, d'una manera molt divertida i amena, aspectes de la nova rondallística, sobretot de llegend
es urbanes. Totes les persones assistents reberen el CD "Cantem i contem".

 

Els dies 4 i 5 de juny va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú la XXIVa Assemblea dels MRP de Catalunya.

 

La consellera d'Ensenyament ha presidit l'acte d'inauguració de la 24a Escola d'Estiu de les Terres de l'Ebre
El dia 17 de juny a les 20 hores al Teatre-Auditori Felip Pedrell de Tortosa, es va realitzar l'acte d'inauguració de la 24a Escola d'Estiu de les Terres de l'Ebre. Va presidir l'acte l'Hble. Sra. Marta Cid i Pañella, consellera d'Ensenyament.
L'acte va estar convocat per l'Alcalde de Tortosa, Sr. Joan Sabaté i Borràs, i el president de l'MRP Terres de l'Ebre, Àngel Ismael.

     
 
   
CURS 2004-2005
  El dia 25 d'octubre del 2004, a les 18 hores en primera convocatòria i a les 18,30 hores en segona, va tenir  lloc l'Assemblea General Ordinària de socis de l'MRPTE a la seu de l'MRPTE (Fundació Universitària Dr Manyà, carrer de Betània 5, Tortosa).
 

25 de gener de 2005. Reunió al Departament d'Educació, amb l'Hble. Consellera Sra. Marta Cid i la junta de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya. Assistència del president de l'MRP Terres de l'Ebre.

  14 de febrer de 2005. Reunió per formar el comité assessor de la Fundació Nova Cultura de l'Aigua a la FUDM.
 

El 26 de febrer de 2005 es celebrà a Sant Carles de la Ràpita la Jornada Pedagògica que anualment organitza el Moviment. Enguany la temàtica tractà la mediació escolar. Els objectius fonamentals eren mostrar com la mediació contribueix a regular la convivència en els centres educatius desenvolupant actituds i habilitats relacionals positives, prevenint la violència, intervenint constructivament enfront dels conflictes i propiciant la reparació responsable i la reconciliació entre persones que passen molt de temps juntes.
L'inauguració a càrrec de l'alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Sr. Miquel Alonso, que va recordar anteriors actes del MRPTE realizats a La Ràpita. El Director Territorial d'Educació Sr. Xavier Vega, presentà la jornada.
La conferenciant va ser Maria Carme Boqué, professora de la URL de Barcelona.

  11 de març de 2005. Reunió al Departament d'Educació, Barcelona, dels organitzadors d'escoles d'estiu de Catalunya, curs 2005.
  L'MRPTE forma part del Consell Assessor de l'FNC (Fundació Nova Cultura de l'Aigua). El 22 de març es va assistir a la inauguració de la seu a l'edifici de l'antic Carrilet a Tortosa.
  4 d'abril de 2005. Reunió de la junta de l'MRP amb l'acalde de la ciutat de Tortosa, Sr. Joan Sabaté i Borràs.
  El 2 de maig als Serveis Territorials d'Educació a les Terres de l'Ebre, el director dels Serveis, Sr Xavier Vega presentà a la premsa el cartell de la 25a Escola d'Estiu i l'avantprojecte del programa de cursos i activitats a desenvolupar a quatre localitats de les Terres de l'Ebre
  25 de maig, dimecres a les 19 hores, acte inaugural al Teatre-Auditori Felip Pedrell de Tortosa de la 25a Escola d'Estiu de les Terres de l'Ebre.
Va presidir l'Hble. Consellera d'Educació Sra. Marta Cid i Pañella.
Conferència a càrrec de Jaume Cela, mestre, escriptor i membre de Moviment de Mestres de Renovació Pedagògica.
  25 de maig a les 22 hores sopar commemoratiu de 25 anys d'Escoles d'Estiu de les Terres de l'Ebre al Restaurant El Parc, de Tortosa.
     
 
   
CURS 2005-2006
  El dilluns, dia 16 de novembre del 2005, a les 18 hores en primera convocatòria i a les 18,30 hores en segona, va tenir  lloc l'Assemblea General Ordinària de socis de l'MRPTE a la seu de l'MRPTE (Fundació Universitària Dr Manyà, carrer de Betània 5, Tortosa).
 

L'MRP Terres de l'Ebre ha realitzat 'una Jornada pedagògica dedicada a "Jesús Moncada: El seu record, els seus llibres". Els objectius de la jornada van ser fer confluir el món de l'educació, l'universitari i el de la cultura al voltant de la figura de Jesús Moncada en una trobada significativa, i, d'altra banda, conèixer experiències realitzades als centres educatius al voltant de l'obra de l'escriptor. La Jornada es va fer el dissabte, 11 de març de 2006. Pensem desenvolupar-la a les instal·lacions de la nova delegació del Campus de les Terres de l'Ebre de la URV al carrer Teodor Gonzàlez, núm. 43 de Tortosa.

  La presentació del cartell de la 26a Escola d'Estiu de les Terres de l'Ebre es va fer a Alcanar el dia 5 de maig a les 7 de la tarde a la Galeria d'Art de Núria Prades, autora del disseny del cartell .
  El dilluns 29 de maig a les 7,30 de la tarda, a la sala petita, del Teatre Auditori de Tortosa va tenir lloc la inauguració de l'escola d'estiu.
     
 
   
CURS 2006-2007
  El dilluns, dia 27 de novembre del 2006, a les 18 hores en primera convocatòria i a les 18,30 hores en segona, va tenir  lloc l'Assemblea General Ordinària de socis de l'MRPTE a la seu de l'MRPTE.
 

El dia 17 de febrer de 2007, de 9 a 14 hores, va tenir lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa una Jornada pedagògica dedicada a "Artur Bladé Desumvila". Els organitzadors van ser MRP Terres de l'Ebre, CEL, Llibresebrencs.org, i l'Associació Cultural Artur Bladé Desumvila; amb la col·laboració la Biblioteca Pública Marcel·lí Domingo, els Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l'Ebre i el Serveis Territorials del Departament d'Educació.

  Des de l'MRP Terres de l'Ebre, l'Associació Cultural Artur Bladé i Desumvila de Benissanet, Llibresebrencs.org, el Centre d'Estudis Lingüístics · CEL, i els centres de recursos pedagògics de les quatre comarques de l'Ebre, es va convocat una Mostra de treballs escolars sobre l'escriptor ebrenc Artur Bladé i Desumvila.
Els treballs, en qualsevol format (dossiers, murals, dibuixos, CD-ROM, presentacions en diapositives, web, etc.) s'havien de lliurar als centres de recursos pedagògics de cada comarca o l'MRP Terres de l'Ebre, Llibresebrencs.org o al Centre d'Estudis Lingüístics · CEL, per correu electrònic o en format que s'adopti. El límit de presentació de treballs va ser el 10 febrer de 2007.
En aquesta mostra, sense caracter competitiu, els centres participants van rebre un diploma de participació i, el professorat i alumnat, obsequis de participació. L'entrega de reconeixements es va realitzar el 17 de febrer, dins de la Jornada pedagògica sobre Artur Bladé i Desumvila, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.
  El dia 14 d'abril del 2007 a les Drassanes de Barcelona, homenatge a Marta Mata, on va participar el moviment de mestres de les Terres de l'Ebre
  El dia 11 de juny del 2007 als SSTT d'Educació es va fer una roda de premsa de presentació del Programa de l'Escola d'Estiu a càrrec de la directora dels Serveis Territorials.
 

El dia 12 de juny de 2007, a les 20 hores, al teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa va tenir lloc l'acte inaugural de la 27a. escola d'estiu de les Terres de l'Ebre.

  El 2 de juliol va ser l'inici de la 27a. edició de l'Escola d'Estiu de les Terres Ebre, la qual es va clausurar el dia 6 de juliol.
     
 
   
CURS 2007-2008
  El 17 d'octubre de 2007, la Junta del Moviment de Mestres es va reunir amb la nova directora dels Serveis Territorials del Departament d'Educació a les Terres de l'Ebre, Sra. Maria Àngels Rojas. En aquesta reunió, molt cordial, se li exposaren les nostres inquietuds. D'acord amb el nostre pla de treball anual, li plantejaren els objectius i activitats previstes més immediates, a les quals va donar tot el seu recolzament i de manera més immediata va acceptar presentar revista “Recapte”, núm. 25. el dia 7 de novembre .
   
 

El dilluns, dia 22 d'octubre de 2007, a les 18 hores en primera convocatòria i a les 18,30 hores en segona, va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària de socis de l'MRPTE a la seu de l'MRPTE

  El dimecres, 7 de novembre de 2007, a les 18 hrs., al Saló d’Actes dels SSTT d’Educació a les Terres de l'Ebre va tenir lloc la presentació de la revista de l'MRPTE “Recapte”, núm. 25. Exemplar que repassa els 18 anys d’existència de la publicació (1989-2007).
   
  El dissabte, 1 de desembre de 2007, al Centre Cívic Federica Montseny de Manlleu (Osona) Junta ampliada de la FMRP de Catalunya per tractar el document de bases de la nova llei d'educació de Catalunya.
  El divendres, 28 de març, i dissabte, 29 de març, de 2008 I Jornada In memoriam de Josep Panisello (Llengua i ensenyament: llengua estàndard i variació lingüística).
  Assemblea ampliada de FMRP de Catalunya el dia 7 de juny de 2008 a les 10 hores a Cervera.
  El dijpus dia 20 de juny de 2008 a les 10 hores roda de premsa als SSTT d'Educació a les Terres de l'Ebre. Presentació del cartell i programa de l'escola d'estiu a càrrec de la directora Mª Àngels Rojas
  1 de juny: inici del període de matrícula a l'escola d'estiu fins el 20 de juny a les 24 hores.
  Acte inaugural de la 28a Escola d'Estiu de les Terres de l'Ebre: dimarts 17 de juny de 2008 a les 20 hores al teatre-auditori Felip Pedrell de Tortosa presidit per l'alcalde de la ciutat, senyor Ferran Bel, i la directora dels SSTT, senyora Mª Àngels Rojas. Conferència del director del Campus Terres de l'Ebre de la URV, dr. Azael Fabregat, sobre els estudis universitaris del magisteri.
  Inici de l'Escola d'Estiu: 30 de juny de 2008 a les 9 hores.
     
 
   
CURS 2008-2009
  L'Assemblea General Ordinària anual de socis i sòcies del Moviment de Mestres de les Terres de l’Ebre per a la Renovació Pedagògica va tenir lloc el dimecres dia 15 d’octubre de 2008 a a l’aula 01 de l’edifici Betània del Campus de les Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili situat al camí de Betània a Tortosa
 

El dia 27 de novembre, a partir de les 6 de la tarda es va presentar el número 26 de la revista RECAPTE al Museu del Montsià, a Amposta.

   
  El dia 14 de març, de 9 a 14 hores, va tenir lloc als Serveis Educatius del Montsià una Jornada pedagògica dedicada a "Trobada de biblioteques escolars a les Terres de l'Ebre". Els organitzadors van ser MRP Terres de l'Ebre i el CRP del Montsià amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Amposta, el Consell Comarcal del Montsià i els Centres de Recursos de les Terres de l'Ebre, i amb el suporti dels Serveis Territorials del Departament d'Educació.l
   
jornada
  .1 de juny: inici del període de matrícula a l'escola d'estiu fins el 20 de juny a les 24 hores.
  El dia 3 de juny, a les 12 hores, als SSTT d'Educació roda de premsa de presentació de l'escola d'estiu de l'MRPTE
  1 de juny: inici del període de matrícula a l'escola d'estiu fins el 20 de juny a les 24 hores.
  Acte inaugural de la 29a Escola d'Estiu de les Terres de l'Ebre: dimarts 9 de juny de 2009 a les 20 hores al teatre-auditori Felip Pedrell de Tortosa presidit per l'alcalde de la ciutat, senyor Ferran Bel, i la directora dels SSTT, senyora Mª Àngels Rojas, i el senyor Joan Badia i Pujol, Director General d'Innovació del Departament d'Educació.
   
  Inici de l'Escola d'Estiu: 1 de juliol de 2009 a les 9 hores.
     
 
   
CURS 2009-2010
  L'Assemblea General Ordinària anual de socis i sòcies del Moviment de Mestres de les Terres de l’Ebre per a la Renovació Pedagògica va tenir lloc el dijous dia 22 d’octubre de 2009 a a l’aula 01 de l’edifici Betània del Campus de les Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili situat al camí de Betània a Tortosa.
 

Dia 15 d'octubre: sopar del dia del docent.

  El dia 10 d'abril de 2010, de 9 a 14 hores, va tenir lloc a l'ESC Llorenç Vallespí i Vidiella de Benifallet una Jornada pedagògica dedicada a l'escola rural (Mirada en perspectiva de l'escola rural). L' organitzador va ser MRP Terres de l'Ebre amb el suport de l'Ajuntament de Benifallet i la col·laboració dels Serveis Territorials del Departament d'Educació i l'ESC Llorenç Vallespí i Vidiella de la ZER Riu i Serra de Benifallet
  L'acte d'inauguració commemoratiu dels 30 anys d'escola d'estiu al territori, es va realitzar a Amposta, organitzat per l'Ajuntament d'Amposta conjuntament amb l'MRPTE, el dijous, dia 17 de juny, a les 19.30 hores al Casal Municipal d'Amposta. Va pronunciar la conferència "El perquè d'un Moviment de Renovació Pedagògica", la Sra. Irene Balaguer, presidenta de l'Associació de Mestres Rosa Sensat (Creu de Sant Jordi 2010).
   
  Inici de l'Escola d'Estiu 2010: 1 de juliol de 2010 a les 9 hores.
     
 
   
CURS 2010-2011
  El dijous 21 d'octubre de 2010 a l'INS Joaquín Bau de Tortosa va tenir lloc una Tertúlia-sopa del dia del docent.
 

L'Assemblea General Ordinària anual de socis i sòcies del Moviment de Mestres de les Terres de l’Ebre per a la Renovació Pedagògica es va celebrar el dia 10 de novembre. Àngel Ismael va cessar com a president, essent substituït per Consol Sagrera

   
  III Congrés d'història d'Alcanar: es va celebrar els dies 12, 13 i 14 de novembre. Organitzadors: l'Ajuntament d’Alcanar, Universitat Rovira i Virgili, Centre d’Estudis Lo Codolar, Lo Rafal i Moviment de Mestres per a la Renovació Pedagògica de les Terres de l’Ebre.
  El dia 19 de febrer va tenir lloc a l'ESC El Temple de Tortosa la JORNADA TERRITORIAL: Exercir èticament la docència avui.
  Inici de l'Escola d'Estiu 2011: 4 de juliol de 2011 a les 16 hores.
     
 
       
   
CURS 2011-2012
  El dijous 13 d'octubre de 2011 a l’Aula Magna del Campus de la URV a les Terres de l’Ebre va tenir lloc la conferència "El valor de la professió docent: entrar a les aules en temps de crisis" a càrrec de Miquel  Àngel Essomba, per a celebrar el dia del docent.
 

L'Assemblea General Ordinària anual de socis i sòcies del Moviment de Mestres de les Terres de l’Ebre per a la Renovació Pedagògica es va celebrar el dia 26 d'octubre a l'ESC El Temple de Tortosa.

  El Dimecres 8 de febrer, de 18 a 20 h dins del cicle de debats: "Què vol dir ser mestre avui?" va tenir lloc a Tortosa a 'Aula Magna de la Universitat Rovira i Virgil (Campus Terres de l’Ebre. Av. Remolins, 13-15) el debat “On és l’èxit i on és el fracàs educatiu, i de qui?” amb la participació de Joan Manuel del Pozo, professor de filosofia de la Universitat de Girona, Santi Llorens, professor de l’IES Celestí Bellera deGranollers i Consol Sagrera, membre del MRP–Terres Ebre de la FMRP.
  Inici de l'Escola d'Estiu 2011: 2 de juliol de 2012.
     
 
       
   
CURS 2012-2013
  El dijous 10 d'octubre de 2012 a la Biblioteca Marcel.li Domingo de Tortosa va tenir lloc la celebració del dia mundial dels docents amb la presentació argumentari de la “Plataforma per una educació pública de qualitat” a càrrec de Xavier Rodriguez, i la xerrada “El fil en el laberint: l'educació que custodia els béns comuns” a càrrec de Josepa Vilurbina.
 

La TATE (Trobada Anglès Terres de l'Ebre), en la qual col·labora l'MRPTE, es va celebrar el 16 de novembre a les 16 hores al campus URV a Tortosa

  L'Assemblea General Ordinària anual de socis i sòcies del Moviment de Mestres de les Terres de l’Ebre per a la Renovació Pedagògica es va celebrar el dia 11 de desembre a l'ESC El Temple de Tortosa a les 19,30 hores
  L’MRP va participar en l’organització de la jornada que es va fer el dia 13 d’abril de 2013: "III Jornada d’Educació Primària Terres de l’Ebre - Competència matemàtica"
  De l’1 al 5 de juliol es va realitzar la 33a Escola d’Estiu de les Terres de l’Ebre a Tortosa i Sant Carles de la Ràpita
     
 
       
   
CURS 2013-2014
  L'Assemblea General Ordinària anual de socis i sòcies del Moviment de Mestres de les Terres de l’Ebre per a la Renovació Pedagògica es va celebrar el pprimer trimestre del curs 13-14 a l'ESC El Temple de Tortosa
  L’MRP va participar en l’organització de la jornada que es va fer el dia 22 de febrer de 2014: VI Jornada d’Educació Infantil Terres de l’Ebre – Espais educatius a l’Educció Infantil.
  L’MRP va participar en l’organització de la jornada que es va fer el dia 13 d’abril de 2014: IV Jornada d’Educació Primària Terres de l’Ebre - Competència matemàtica
  El dia 11 de juny a les 17:30 es va fer l'acte de presentació de l’Escola d’Estiu 2014 als Serveis Territorials amb l’assistència del director SSTT. Va haver una connexió amb la conferència inaugural de les escoles d’estiu “Per què una nova educació? Els reptes del present i futur”, a càrrec Paco Imbernon, en motiu del centenari
  La 34a Escola d’Estiu Terres de l’Ebre es va fer de l’1 al 4 de juliol a Tortosa i Sant Carles de la Ràpita.
     
 
       
   
CURS 2014-2015
  Amb motiu dels 100 anys d’escoles d’estiu es va organitzar l'Exposició “100 anys d’Escola d’Estiu a Catalunya”. Va estar a la sala d’actes del Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre del dia 6 al 15 d’octubre del 2014.
  El dia 13 d’octubre de 2014 vam organitzar conjuntament amb UNESCO Tortosa la celebració del dia del docent. Durant l’acte es va presentar el llibre “Què vol dir ser mestre avui?” Aquesta és una publicació que recull les ponències principals que es van presentar i discutir en el cicle de debats que sota el mateix nom, es va dur a terme el primer trimestre de 2012 a deu ciutats catalanes. Aquests debats es feien després de cadascun dels capítols de la sèrie Mestres que va emetre TV3.
  L'Assemblea General Ordinària anual de socis i sòcies del Moviment de Mestres de les Terres de l’Ebre per a la Renovació Pedagògica es va celebrar el dimarts 25 de novembre de 2014 a l'ESC El Temple de Tortosa a les 20 hores
  La matricula de la 35a Escola d’Estiu de les Terres de l’Ebre, organitzada pel Moviment de Renovació Pedagògica, que desenvoluparà les seves activitats a Tortosa i a San Carles de la Ràpita durant la primera setmana del mes de juliol, es realitzarà per via telemàtica del 15 de maig al 23 de juny.
     
 
       

Inicisep_peu Mapa del websep_peu Informació legalsep_peu Requisits tècnics
© MRPTE · 2012 · Tots els drets són reservats