retrocedir E-mail MRP Terres de l'Ebre
 
MOVIMENT DE MESTRES
DE LES TERRES DE L'EBRE
PER A LA RENOVACIÓ PEDAGŇGICA

 
PRESENTACIÓ DEL NÚMERO 26 DE LA REVISTA RECAPTE.
Amposta, 27 de novembre de 2008
 
 

Molt bona tarde, en nom de la Directora dels Serveis territorials d’Educació, us dono la benvinguda a la presentació d’aquest nou exemplar de la revista Recapte, editada pel Moviment de Mestres per a la Renovació Pedagògica, d’aquestes Terres.

Pot ser us sorprendrà que una revista que porta data del mes de juliol es presente ara, però personalment crec, justament ara és la millor època.

Com es diu la revista? Recapte.

Què és el recapte?, a més d’un recull de coses, també és un plat, un plat fet amb molts ingredients, tots aquells que es podien trobar en un moment concret a les nostres cuines. Un plat fort i sucós que s’elaborava justament durant els dies de fret, i això és el que hem fet, esperar els primers dies de fret d’aquest hivern imminent, per a fer-vos arribar aquest Recapte.

Us recomano que la fullegeu, que la llegiu i que gaudiu de la varietat d’articles que conté, i a la vegada us convido també a participar en la seva elaboració, amb qualsevol mena d’aportació personal que ens ajude a conèixer el món educatiu, el nostre món de cada dia.

Un món ple de canvis i de nous reptes que sen’s presenten, no ja de cara el futur, sinó que ens arriben en el dia a dia de la nostra faena i davant els quals hem d’estar ben informats, ja que una bona informació ens dóna un bon criteri i tot plegat l’accés als coneixements, coneixements indispensables que hem de compartir i transmetre als nostres alumnes per a ajudar-los a formar-se com a persones responsables, lliures i respectuoses. És a dir, seguir fent el nostre treball des del prisma de la formació continua.

I d’això en sap molt el MRP, per això l’animo a seguir aquesta faena amb la qual sempre pot comptar amb el nostre suport i professionalitat.

Gràcies Àngel per aquesta invitació i per permetre’m, una vegada més, poder adreçar-vos unes paraules i gaudir, aquesta tarde, d’un bon Recapte.

Rosa Vandellós Lleixà.
Amposta, 27 de novembre de 2008.

 
 

 

MRP Terres de l'Ebre © 2008