Las Zapatillas Rojas
desembre 2001
El conte de Hans Christian Andersen “Las zapatillas rojas” i la interpretació que Clarisa Pinkola Estés en fa en el seu llibre “ Mujeres que corren con los lobos” de l'editorial Punto de Lectura.
Nua
febrer 2002
"La segona tertúlia comença amb una pregunta, per alguns inquietant, per altres incòmoda, per molts la del milió de dollars, per mi ... per mi fonamental."
Mites i Creativitat
març 2002
"va compartir amb nosaltres els seus deus, els hi vam fer una ofrena i vam combregar amb el vi de la immortalitat junt amb fruits secs i cereals, i així va ser com vam passar el diumenge, pel matí a l’escalfor del sol, tot un detall de Ra i del foc vestal al capvespre."
¿Qué Somos?
juny 2002
”Un hombre de paz, un hombre que realmente quisiera comprender el proceso íntegro de la existencia humana, no puede estar atado por una creencia“.. ” Una mente cargada de conocimientos no puede comprender aquello que es real e inconmensurable.”
Relativisme Cultural
maig 2002
L'elaboració onírica de la civilització occidental no difereix radicalment de la d'altres pobles. Només necesitem un coneixement de les circuntàncies pràctiques per penetrar en el seus misteris.
Tast de Vins
juliol 2002
"El vi ritual preparat per la Sacerdotessa ens va fer tocar el cel".. "ens introduïm en el fantastic món dels sentits".. "paulatina reconciliació que vinc fent amb el que podriem dir la sang de déu, no sé si ja combrego però si que em sento més propera als que seuen amb mi a taula."
Solstici d'hivern
desembre 2002

Entenem que en el repòs de l'hivern les plantes i els arbres s'arrelen, creixen per dins, és el moment de menys insolació de l'any, moment que convida a replegar-se a la vora del foc...