Títol: Llibre dels Fans de Marc Cartes.

Marc Cartes


Llibre administrat per Joan Xatruch.
Si vols veure la meva Pàgina Personal clica aquí
Si vols veure la Pàgina de Nirvana clica aquí


Per signar-hi tú, prem aquí !
Marc CartesMarc cartes... t'estimem!!!!!!!
Sandra
Catalunya - Thursday, November 05, 2009 at 00:47:39 (GMT)
Hola!! Ets el millor marc cartes! Endavant amb Ventdelpla!!
Patrici
Catalunya - Wednesday, November 04, 2009 at 15:25:46 (GMT)
A mi el Salvador Borés agradar molt... no m'agrada el que si m'agrada és en Marc Cartes!!!! la veritat és que com la majoria de les persones que han signat aquest "llibre" crec que laberint d'ombres era més interessant quan eres un noi dolent, je je. Ara esperem a veure quan tornes a sortir per tv3 i et podem tornar a veure, petonets a en Marc.
sandra
tarragona, tarragona Catalunya - Friday, November 17, 2000 at 20:06:37 (MET)
Hola Marc!!!Només volia dir-te que per mi ets el millor actor de Laberint.No entenc perquè es va haver de suicidar el Salva- dor Borés, quan era, sense cap dubte, el millor personatge de Laberint, molt per sobre de tots els altres.Però estava clar que només podia acabar així, havia de ser el seu final. En fi, que et volia felicitar, i dir-te que tinc moltes ganes de tor- nar-te a veure per la tele, o de venir-te a veure a qualsevol obra de teatre que facis. FORÇA CARTÉS I BORÉS!!!
Laura <julieta__19@hotmail.como>
Figueres, Girona Catalunya - Friday, November 17, 2000 at 19:09:22 (MET)
Quería que alguien me informara de qué va a hacer proximamente Marc Cartes. he leído en lagún mensaje anterior que va a estar un par de años en Estados Unidos. ¿Alguien me puede ampliar esta información? Gracias.
Alex Montoya <almonme@arq.upv.es>
Valencia, Valencia Països Catalans - Wednesday, October 25, 2000 at 13:10:40 (MET DST)
Borés,o Cartes ets flipant
Laia
Argentona, Catalunya - Friday, October 06, 2000 at 22:34:45 (MET DST)
ESTAS COM UN PUTU TREN ,JODER PER QUE COLLONS ET VAS A HAVER DE SUICIDAR
LES BERTES( GUAPES)
BCN, BCN Catalunya - Friday, October 06, 2000 at 21:25:53 (MET DST)
Ei! Guapissim com va? Sóc una admiradora teva m'agrades moltissim. Ets guapo, atractiu, i estas bonissim encara que tinguis uns quans anys més que jo et deixo guapissim. La teva admiradora Eva.
Eva Llorens
Creixell, Catalunya - Sunday, September 24, 2000 at 17:14:51 (MET DST)
Hola Marc saps que el meu nom preferit es Marc i el xicot ets tú.Jo tinc 9 anys encara que siguis mes gran vaix per tu.
Laura Gallardo
Manresa Catalunya - Sunday, September 24, 2000 at 17:10:11 (MET DST)
Hola Marc estas com un tren.Quin dia es el teu aniversari? Marc perquè el teu personatge de laverint es va matar? Respon.
Alba Gallardo <Rosam.sole@teleline.es>
Manresa Catalunya - Sunday, September 24, 2000 at 16:54:56 (MET DST)
STOP! VOLS FORMAR UN CLUB DE FANS D'EN MARC CARTES ? ESCRIU-ME A L'E-MAIL!!! ETS GENIAL MARC! TU POTS SER EL PRESIDENT DEL CLUB DE FANS SI VOLS ! UN PETÓ
Meritxell <mfuster4@xtec>
Palautordera, Catalunya - Sunday, September 24, 2000 at 16:26:07 (MET DST)
Hola a tots! Sóc una autèntica fan d'en Marca Cartes, actor que trobo exepcionalment bo, i fantàstic. La seva actuació a Laberint d'Ombres ha sigut boníssima, tan que tinc gairabé la meitat dela seus capítols grabats en video. Ara m'ha arribat que estara dos anys a Estats Units, i jo no sé si podre aguantar tant de temps sense veure'l per la T.V. Bé, només volia deixar gravat aqui, que en Marc té una fan més a Palutordera.
Meritxell
St.Maria de Palautordera, Barcelona Catalunya - Sunday, September 24, 2000 at 15:49:09 (MET DST)
Hola amigos, yo también soy fan del Marc Cartes me ha paracido el papel que a hecho en la serie "LABERINT D'OMBRES", a sido papel (COJONUDO), con letras mayusculas. Me parece un buen actor, ahora a mi lo que me da más rabia es no haber visto la primera temporada de esta fantástica serie, (pero, yo que sebia que me iba a gustar tanto "LABERINT D'OMBRES"). La empece a ver cuando el Salvador borés (Marc cartes) salió de la cárcel y se puso a trabajar en el bar de un ex preso. Me perdí toda la matanza que hizo el borés que mato a más de (20 muertos).
Antonio <amsiller@teleline.es>
el prat del llobregat, barcelona Catalunya - Saturday, September 23, 2000 at 23:46:02 (MET DST)
Ningú no pensa en l´actuació del Marc a OH, EUROPA!?; no entenc per què llavors ningú no li feia cas. Si algú si que s´en recorda que m´escriga; és un gran actor, i ni només un físic.
Inés <amforaes@yahoo.es>
Alcoi, Alacant Catalunya - Sunday, September 17, 2000 at 16:08:24 (MET DST)
Holaaaa! Selvador que bé que pugi signa a al llibre de fans. M'agrada moltisim laberint d'ombres tu ila Gemma son els prafarits.m'agradariapodernos comunicar de debó adeu.
Aina <ainaguai@eresmas.com>
MAÓ, Menorca Catalunya - Monday, September 11, 2000 at 22:04:35 (MET DST)
Marc, a prt que estàs boníssim, però això no és el que ara compte, ets un gran actor, pk el paper de Salvador, era molt difícil, sabies ser tendre i que la gent et seguís, i al cap de dos segons poder canviar de registres, tenies
M@r
Barcelona, Catalunya - Sunday, September 03, 2000 at 14:00:18 (MET DST)
Hola Marc, soc una nena de 9 anys i m'agrada molt com vas actuar a Laberint.¿Per qué no surts mai a la tele, a cap entrevista? També m'agradaria que fessis una altra serie. En faria molta il·lusió que me contestessis. Un petó.
Noemi Escribano <m2000@ozu.es>
BCN, BCN Catalunya - Saturday, August 19, 2000 at 17:11:34 (MET DST)
MARC, ETS COLLONUT I SÚPER ENROTLLAT! ET FELICITO PEL LABERINT, LA MILLOR SERIA CATALANA DEL MÓN!! PERÒ M'AGRADARIA QUE FESSIS PATIR MÉS A LA GEMMA I TORNESSIS A SER EL GUAPÍSSIM DIMONI QUE ERES. UN PETONÀS PER AL MILLOR ACTORÀS.
MERITXELL
BCN, BCN Catalunya - Sunday, August 06, 2000 at 01:01:46 (MET DST)
Marc, estàs més bo que un gelat de xocolata en ple agost.Quan et vaig veure per primer cop al laberint em vaig quedar de pasta de boniato,(però m'agrades més amb el cabell curt).Et felicito, ets un actoràs,tope enrotllat i a més estàs boníssim!!! Per cert, jo de tu passaria de la ricachonda de la Gemma i m'aniria amb la Carla que és més guay. Et prometo que no em perdré ni un capítol on surtis, adéu i un fortíssim petó!!!
Meritxell
Barcelona, Barcelona Catalunya - Sunday, August 06, 2000 at 00:52:16 (MET DST)
Hola MARC!!Soc una noia de 15 anys la cual estava enganxadíssima al LABERINT D'OMBRES.Tinc que dirte que a part de ser molt guapo i tot aixó crec que ten un gran futur com actor, ja que, interpretar el personatge del Salvador es bastant difícil i tu ho has fet genial.Espero veure una altre serie on surtis tu.ETS GENIAL,TIU!!
Lidia Menchén Alba <lidiki@hotmail.com>
Bellvitge, BARCELONA Catalunya - Wednesday, August 02, 2000 at 10:09:24 (MET DST)
En aquesta serie has fet una actuacio fantastica,cuan et fas passar per bo arribes a ser entendridor i cuan fas la part de dolent et mostres tan malparit que ni ha per escanyar- te.Et deu haber suposat un gran esfors preparar-te i soportar sessió rera sessio un personatge tan complicat.
Maria Codina ChiCharro <RGUELLIDA@inicia.es>
Barcelona, Barcelona Catalunya - Thursday, July 20, 2000 at 01:08:56 (MET DST)
HOLA MARC!! NOMÉS TINC 8 ANYS PERÒ EM VAIG ENGANXAR AL LABERINT GRACIES AL PAPER DEL SALVADOR BORÉS , CREC QUE ES UN DOLENT MOLT BO , ET FELICITO , NOMÉS ET CONEIXIA DEL POBLENOU , PERÒ JO ERA MOLT PETIT.¡FELICITATS , HAS DEMOSTRAT SER UN GRAN ACTOR!!
Dani <cuatrebarres@tv3mail.com>
Sabadell Catalunya - Tuesday, July 18, 2000 at 12:13:50 (MET DST)
Ostres Marc a mes d'estar bonissim i ser super simpàtic i enrotllat amb el paper del salvador bores has deixat ben clar a tothom que ets el millor!! Ets genial!! Que sapiguis que soc la teva fan numero 1!!!!!!
Marta <marta@teleline.es>
Tarragona, Tarragona Catalunya - Tuesday, July 18, 2000 at 00:04:31 (MET DST)
Hola. M'agradaria felicitar al Marc Cartes per la seva interpretació al Laberint, pero he de dir unes quantes coses. És massa fàcil dir que el final del Laberint ha sigut fascinant. Clar que sí, però em reigno a veure la millor sèrie mai coneguda acabada y sotaterrada per culpa de la teva mort, Salvador. Els guionistes podrien haver evitat aquest fet per donar-li més corda a la sèrie. Si tenia dubtes de que es fes una segona part de la sèrie, ara m'heu confirmat tots els enigmes. MALAÏT BENET I JORNET!!!!!!!!!!! pd. Malgrat tot, FELICITATS
Xavi Sanchez <xavisanchez@ole.com>
Vilanova i la Geltrú, Barcelona Espanya - Sunday, July 16, 2000 at 20:58:23 (MET DST)
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ¿PQ es va haver de suicidar? Jo vaig creure en ell des del primer moment.
Sandra <Simonex@eresmas.com>
parets del vallés, Barcelona Catalunya - Friday, July 14, 2000 at 00:49:21 (MET DST)
Vull felicitar el Marc Cartés pq és un gran actor, amb aquesta careta de bo ha fet un paper genial de dolent. A part de fan del Marc també ho soc de laberint i em va agradar molt el final excepte la mort del Salvador.
Sandra <Simonex@eresmas.com>
parets del vallés, Barcelona Catalunya - Friday, July 14, 2000 at 00:47:35 (MET DST)
Perqueee?¿ es que tenia que acabar mort...... pobret...... ell era el que twnia que haver acabat bé no si volien morts que matesin l´esteve
Ma, Pilar Màrquez <pilar86@teleline.es>
Berga, Berga Catalunya - Thursday, July 13, 2000 at 19:58:44 (MET DST)
Buaaaaaaahhhh no m'ha agradat gens aquest final.Pq es tenia q suicidar el Salvador???ara q ja s'havia descobert q no era ell qui matava!!!!!! Pero es un actoras,felicitats!!!
Ingrid <amara80@mixmail.com>
Catalunya - Wednesday, July 12, 2000 at 11:47:26 (MET DST)
Hola Marc o Salvador (com tu prefereixis), m'ha emocionat molt la teva actuació a "LABERINT D'OMBRES". Ara que ja s'acabat només puc dir que no m'ha agradat gaire el teu final, tot i que la resta m'ha encantat. Espero poder veure't aparéixer en alguna altre sèrie d'aquestes. Segueix actuant d'aquesta manera i arribaràs molt lluny. Fins aviat!!!Una forta abraçada i un petó.
Judith Tejada González <judithhh@mixmail.com>
Manresa, Manresa Catalunya - Wednesday, July 12, 2000 at 00:41:52 (MET DST)
Presento la meva admiració al millor actor que ha passat per aquest país. Ets el millor, Salvador, i proximament et dedicare una pagina web molt mes extensa. Qui vulgui mes informació escrigui a Spinoza@navegalia.com
Javi Badia Clavera <Spinoza@navegalia.com>
LLEIDA, LLEIDA Catalunya - Tuesday, July 11, 2000 at 17:47:04 (MET DST)
hola a tots/es no creieu que seria millor fer una pàgina sobre l'actor marc cartes i no tant sobre el seu personatge. Mireu aquet xicot a fet mes coses apart que de Salvador. Crec que es mereixeria un club de fans, però com a Marc
paul sanchez <junez88@hotmail.com>
barcelona, barcelona Catalunya - Wednesday, July 05, 2000 at 18:06:14 (MET DST)
ETS COLLUNUT!!M'AGRADA EL TEU PAPER DE DOLEN I TINC TANTES GANES DE QUE T'ENROLLIS AMB LA CARLA M'AGRADARIA VEURET EN UNA ALTRE SERIE!!
XXXXX XXXXXXXXXX XXXXXX
BARCELONA, BARCELONA Catalunya - Wednesday, July 05, 2000 at 12:40:32 (MET DST)
ETS COLLONUT!!! MAGRADA EL TEU PAPER DE DOLENT I TINC TANTES GANES QUE T'ENROLLIS AMB LA CARLA ESPERO VEURET EN UNA ALTRE SERIE!!
XXXXX XXXXXXXXXX XXXXXX
BCN, BCN Catalunya - Wednesday, July 05, 2000 at 12:30:05 (MET DST)
Hola,em dic Carla;com la teva companya de pis en ficció, per tant desitjo que t' enrrotllis amb ella així seré una mica més feliç,vull dir que estaré més contenta.Només et vull dir que interpretes molt bé el teu personatge i que quan Laberint s'acabi m'agradaria veure't en una altre sèrie.Adèu,fins aviat.
Carla MV <irinag@teleline.es>
Celrà, Girona Catalunya - Saturday, July 01, 2000 at 23:40:51 (MET DST)
Tiu ets el millor,tenvejo per lo guaperes que ets i els collons que tens.segueix aixi i no canviis.ah! a la vida real canvies bastant,no sembles tant perillos. un fan teu que t,aprecia.
Alex <bakersfield@ole.com>
Barcelona, Sabadell Catalunya - Sunday, June 25, 2000 at 23:01:22 (MET DST)
Ets el MILLOR!!! Crec que el Salvador és el teu millor personatge, perquè és un "dolent" que cau molt simpàtic.Segueix matant gent per fer feliços als teus fans i oblidat de la Gemma que no val la pena.Petons i segueix sent el millor, com sempre.
Mireia
barna, Catalunya - Sunday, June 18, 2000 at 16:31:42 (MET DST)
Hola Marc !!!Estàs molt bò, encara que el personatge que fas, no em motiva massa, crec que ets molt bon actor, amb molts bons recursos interpretatius, i que et saps possar molt bé en el paper d'un boig com el Borés...és a dir, tens molta empatia interpretativa. No cambíis mai !!!!
ELISENDA GRANYA ROCA
MATARÓ, Mataró Catalunya - Sunday, June 11, 2000 at 18:38:22 (MET DST)
Salvador o Marc, com vulguis, estàs molt maquet, però abans amb grenyes o estaves molt més
Anna
Castellolí, Catalunya - Saturday, June 10, 2000 at 19:02:51 (MET DST)
HOLA MARC! SÓC UNA GRAN ADMIRADORA TEVA, ET SEGUEIXO DES DE QUE VAS SORTIR A POBLE NOU, I EM VAIG ENAMORAR DE TU EN EL MATEIX MOMENT! ÀNIMS, SEGUEIX IGUAL!!!
RAQUEL TENA
MATARÓ Catalunya - Friday, June 09, 2000 at 21:07:06 (MET DST)
Jo m'hagués deixat segrestar.
Esther
Hospitalet de Ll, Barcelona Catalunya - Friday, June 09, 2000 at 16:33:35 (MET DST)
Salvador Borés... si fos tia m'enamoraria de tu... com totes
germanus maximus
castelfollit de puigventós, Catalunya - Wednesday, June 07, 2000 at 17:05:13 (MET DST)
Hola Marc! L'única cosa que te vull dir és que la Gemma (una amiga) i jo creiem que estas boníssim. Et felicito pel treball que fas a Laberint d'ombres. Si pots, envia'm un e-mail,OK? La meva adreça és: siuvirgili@teleline.es. ADEU!!!!!
Siurana Virgili i Suñé
Vilanova i la Geltrú, Catalunya - Tuesday, May 16, 2000 at 20:34:50 (MET DST)
Hola Marc! L'única cosa que te vull dir és que la Gemma (una amiga meva) i jo creiem que ets un tio collonut (a part de que estas boníssim!)i que actues molt, molt bé. Continua així, val?
Siurana Virgili
Vilanova i la Geltrú, Vilanova i la Geltru Catalunya - Tuesday, May 16, 2000 at 19:57:32 (MET DST)
Hola Salvador! Soc una super fan teva i m'encantaria que m'escriguis (si tens temps)de fet et parlo de part de totes les nenes de 2n d'E.S.O del meu cole! Però sobretot ESCRIUME UN E-MAIL SI US PLAU!!!!!! merci!
Anna Fenoy <Laberint@hispavista.com>
Hostalets de Pierola (Igualada), Catalunya - Monday, May 08, 2000 at 18:53:20 (MET DST)
Hola soc la tieta de la fan nº1 del Salvador Borés aquesta nena te 7 anys i està col.ladeta per tu, diu que ets el seu novio (tot i que en té d'altres)la situació és preocupant. Segons paraules textuals de la meva neboda: "Vull que vagis amb la carla i deixis a la Gemmma aquesta, ets molt guapo, un petó"
Nuria Sanchez <efectes@ole.com>
Barcelona, Mataró Catalunya - Monday, May 01, 2000 at 16:42:49 (MET DST)
A VEURE SI TORNES A FER MAL. SENSE MAL ES TOT MOLT ABORRIT
laura <fotoandres@inicia.es>
badalona, barcelona Catalunya - Monday, May 01, 2000 at 16:33:04 (MET DST)
Ei no estas fins als "..." de que et diguin que estas bonissim? La meva novia no em deixa en pau. A mi em molava la serie pero ara ja paso de mirar-la per que em fa una mica de fastig veure com li cau la baba.(Que cabron) Vinga,continua igual que ho fas força be. Com es que encara no t'he vist a cap pel.licula?
Jordi <jmarti1@infonegocio.com>
Barcelona, Barcelona Catalunya - Friday, April 28, 2000 at 15:51:12 (MET DST)
Hola Marc!!sóc una gran fan teva,abans no m'agradaves,però ara...mare meva...!!! A més de ser un gran actor i tot això ets un home molt atractiu,espero que a la vida reial siguis el bon tiu que sembles,perquè encara que hagis fet de noi dolent,ara amb la Carla ets molt guay i no tens cara de porc. Bé,crec que ha quedat prou clar que m'agrades no??Un petó!!
Zaida Jiménez
Badalona, Barcelona Catalunya - Saturday, April 22, 2000 at 14:34:03 (MET DST)
Hola Salvador o Marc et dic que només fa un mes que he començat a veure la seria,perque unes amigues meves van venir a fer un treball a ca meva i em van dir que no podien estar sense veure la seria i jo la vaig tenir que veure, i d'aquest dia no puc estar sense veurer-le.Trob que estàs molt bó! I ets el millor actor de la seria. Només et dic que deixis la Gemma i t'en vagis amb la Carla que es una tia genial.
Jeònima Ramis <r.ramis@infomail.lacaixa.es>
Llubí, Mallorca - Friday, April 07, 2000 at 23:34:31 (MET DST)
Es el millor tio del mon estic enamorada i la meva amiga Miriam Gonzalez també
Neus Garreta
La Palma, Barcelona Catalunya - Wednesday, April 05, 2000 at 21:25:01 (MET DST)
Salvador com actues m´agrada molt. Penso que ets el millor actor de la novela la teva fan estimada Blanca la Nieta
Blanca Nieto Benet <no>
Vilanova i la Geltrú, Barcelona Catalunya - Friday, March 31, 2000 at 17:23:21 (MET DST)
HOLA MARC SÓC UNA ADMIRADORA TEVA I ESTÁS MOLT BO. ETS DOLENT O TAS TORNAT BO? ET PODRIES TENYIR LES PUNTES DE ROS I ET PODRIES DEIXAR PERILLA. QUEDARIES MÉS ATRACTIU I MÉS GUAPO!!!
MARTA
CREIXELL, Catalunya - Sunday, March 26, 2000 at 14:23:35 (MET DST)
Jo l'únic que volia dir és que em fascina la manera que té el Marc d'actuar, m'encanta, i als meus 16 anys em sembla que m'estic enamorant! Segueix així que arribaràs molt lluny! Vinga un petó!
Esther <freedom43@hotmail.com>
Badalona, Barcelona Catalunya - Saturday, March 25, 2000 at 20:37:38 (MET)
Noies, escriviu-me: Cesc Martinez Garcia C/ Castelló de la Plana, 8 03660 Novelda ALACANT Cesc@mailtvc.com
Cesc <Cesc@mailtvc.com>
Novelda, ALACANT Catalunya - Saturday, March 25, 2000 at 13:23:51 (MET)
Hola Marc éstas molt bo. Que passara amb els nous capitols de laverint d'ombres? Que el vas triar tu el personatge del Salvador Bores. Adeuuuuuu.guapissim.
Alba Gallardo i Llorens
Manresa Catalunya - Saturday, March 25, 2000 at 12:42:29 (MET)
HOLA MARC I A TOTES I TOTS.MARC ESTÁS BONISIM. QUE PASSARÀ ARA AMB LA GEMMA EL CAPÍTOL DE DIVENDRES.I SI LA CARLA ET DIU QUE ESTÀ ENAMORADA DE TU? QUE HI DIRÀS, QUE ESTÀS ENAMORAT DE LA GEMMA? A´DÉU GUAPO!!!
EVA LLORENS SOLÉ <ROSAM.SOLE@TELELINE.ES>
CREIXELL, Catalunya - Saturday, March 25, 2000 at 10:44:52 (MET)
Si us plau, podríeu enviar-me informació sobre els capítols 1 a 150 del LABERINT que no vaig poder veure? M'agradaria cartejar-me amb fans del Salvador i del Laberint. Gràcies. La meva adreça és: Cesc Martínez García C/ Castelló de la Plana, 8 03660 Novelda ALACANT
Cesc <Cesc@mailtvc.com>
Novelda, Alacant Catalunya - Wednesday, March 22, 2000 at 19:38:36 (MET)
Tan, dit tantes coses que ja no ser que dir-te. Només que tu i la Carla ja us veig al llit, i millor perquè és una tia magnifica, en queden poques com ella. Ets guapíssim, ens vau deixar intrigats amb allò del diari, encara que ja m'ho imagino. Ja ser que et tornaràs altre cop dolent,i com ho faràs. No és gaire dificil d'endevinar. Ah, i una cosa, quan et tornis dolent mata primer al Bruno, i després al Cesc, aquest nen és un cabró de merda! Si, l'Abel és el teu fill, i quan ers petit era identic que tu... de gran serà tan guapo com tu, també? Una altre coseta, ser que no deixeràs a la Gemma, però si qun vingui els hi tornes a fer mal no en treuràs pas re, segurament agaferas a l'Estel i li diras a la Gemma allò de: -Torna amb mi o mato la nena. NO ho feu això, és massa previsible, al igual que la Carla i tu us enrrollereu, al igual que et tornaràs dolent de mica en mica, fins que perdis els estreps. També pot ser una cosa inesperada com que fagis mal a la Carla, o la matis. Ets guapissim. adeu carinyu!!!
alba Beltran <saucarles@ole.com>
Mataró, Que no és el mateix que ppoblació?? Catalunya - Saturday, March 18, 2000 at 13:48:15 (MET)
DE VERITAT QUE T'HAS TORNAT TANT BO? JA NO ETS EL QUE ERES.
LAURA
SABADELL, Catalunya - Saturday, March 18, 2000 at 01:08:48 (MET)
Hola Marc m'agrada molt el teu personatge a l'aberint, pero trobo que hi hauria de haber una mica mes de marro !!! no trobes?
muntsa
suria, Catalunya - Thursday, March 16, 2000 at 22:05:55 (MET)
hola marc: m´agradaria dir-te que ets un dels millors actors catalans que hi ha. A part ets guapo, ¿que més es pot demanar?? un petó i records
merce
st feliu de guixols, Catalunya - Wednesday, March 15, 2000 at 10:39:55 (MET)
HOLA SALVADOR!!!! KOM VA TOT??? UNA PREGUNTA: JA ETS BO SI O NO?? T'AGRADA LA CARLA??? FINS AVIAT!!!!
CRISTINA ALTAFULLA
CABRILS, BARCELONA Catalunya - Monday, March 06, 2000 at 22:02:10 (MET)
Salvador Bores ets molt guapo, la Carla i tu ( què passarà)
Griselda Duch <j.duch.000@recol.es>
SEVA, Barcelona Catalunya - Saturday, March 04, 2000 at 18:20:28 (MET)
Epero que t'enrotllis amb la Carla i deixis estar la Gemma d'una vegada.
Sara <r084143201@abonados.cplus.es>
Lleida, Lleda Catalunya - Monday, February 28, 2000 at 13:15:41 (MET)
Hola Marc, no sé què dir-te que no t'hagin dit ja, suposo que jo t'imagines el que penso de tu. T'he vist a Laberint d'ombres i m'agrades molt més de bo, quan poses aquella cara tan trista em desfaig. També et vaig veure al Teatre Nacional, a L'estiueig, i a L'hostalera, bé, aquest últim l'he vist per la tele gravat i a tot arreu m'has encantat. A l'institut vam haver de descriure un famós i jo et vaig descriure a tu. Em van posar un 7, però només la foto ja valia un 10. Jo sempre me'n reia de les meves amigues que perdien el cap per un actor , pensava que no els podia agradar algú que no coneixen, però tu m'has tirat totes les teories per terra.
Susanna <r.xixons@clientes.bch.es>
Cardona, Cardona Catalunya - Sunday, February 27, 2000 at 21:56:15 (MET)
Està molt bé aquesta web tan simple,. però no he trobat res del germà del Salvador... el Jaime Bores! ;-) A veure si trobo algú més... - Enoc -
€noc <enoc@ole.com>
Benicarló, Benicarló!!! (Em pregunto la diferència entre 'PoblaCió' i 'Ciutat'...) País Valencià - Sunday, February 27, 2000 at 19:02:41 (MET)
Ei, salvador, m'agradaves més de dolent, feies laberint més interessant, ara patim massa perquè no ens agrada veure com et peguen.Ets un actor genial, dels millors i tb et vaig veure a poble Nou. Espero que et tornis dolent un altre cop i si pots, envia'm un email a Lindsay@alehop.com. Un petó.
MªPilar Peco <Lindsay@alehop.com>
barcelona, barcelona Catalunya - Sunday, February 27, 2000 at 13:12:46 (MET)
Hola Marc/Salvador: sóc la Gemma i a mes de dir-te que ets el millor actor del món i que ho fas molt bè i que a veure quin dia deixes de fer veure que estas curat i els mates a tots i t'emportes a la Gemma vull dir.te que: al meu colegi fem una revista i jo sóc l'encarregada de les entrevistes i havia pensat de ferte-la a tu. es per aixo que com que se on vius (casa d'Andorra ) t'escrit una carta i le ficat a la bustia. En totes hi ficaba el nom exepte en una ( 5º 1º ) l'he ficat allà. Espero que sigui la teva. T'he ficat el meu nº de tel i la meva direcció electronica per posarte en contacte amb mi , si us plau, NO HEM FALLIS I CONTESTA'M AVIAT !!!!!!!!!!! Molts petons i afanyat que cada vegada que sona el telefon penso: serà ell? Esperem que el dia arribi MOLT AVIAT!!!!
Gemma Piera Munt <g.piera@andorra.ad>
Andorra la Vella, Andorra Andorra - Sunday, February 20, 2000 at 19:38:11 (MET)
Hola, a mi m'agradaria destacar el bon actor que és aquest home, que és guapo és evident, però crec que a ell personalment li deu agradar més que el valorin per la seva feina que no pas pel seu físic. La veritat és que si perdes tot el seu encant físic, continuaria agradant-me, perquè a cas no em direu que ells és l'unic capaç de ficar aquella mirada de boig que fa esgarrifar-te des del sofà de casa? Encara que, (que consti que no és per portar la contraria a tothom) ara que fa de bo encara és millor. Personalment m'agradaria que tornés amb la Gemma, perquè en realitat tot el que ha fet és per causa d'un trauma infantil que pel que sembla ja té superat, però lla vors que fem amb el pobre Guillem, ell també se la guanyada, perquè no un trio? Seria el primer trio de les teleseries de Tv3, original, no?
Marta <martaserrat@usa.net>
Barcelona, Terrassa Catalunya - Wednesday, February 16, 2000 at 21:00:35 (MET)
No voy a decir que eres muy guapo y todas esas cosas porque además de que lo han dicho de todas las formas posibles es algo evidente en lo que sí me sumo al clamor popular es para pedir a los guionistas de la serie que vuelva el maquiavélico Salvador de antes, el actual no tiene ninguna gracia y además es de lo más previsible que se va a enrollar con la periodista insufrible.
¿Qué más da?
BCN, BCN Catalunya - Tuesday, February 15, 2000 at 01:16:26 (MET)
MARC ETS MOLT BON ACTOR, PERÒ SI VOLS TORNAR A TRIUNFAR A LA SERIE TORNA A SER DOLENT, AIXO DE SER TANT BO NO ET QUEDA GENS BÉ I NO ETS TU, FES DE SALVADOR BORÉS!!!!!!!
Noèlia Ferrando Segura
Barcelona, Barcelona Catalunya - Monday, February 14, 2000 at 17:51:24 (MET)
Tant dolent que eras,i ara com en tens que veure,torna al atac d´una vegada
DANI <HESKIA@teleline.es>
Barcelona, bcn Catalunya - Saturday, February 12, 2000 at 08:51:24 (MET)
Salvador,crec que ets el millor de la serie pero que ets un maricon i un fill de puta
joana
granollers, barna Catalunya - Wednesday, February 09, 2000 at 15:04:36 (MET)
HOLA MARC: M´agradaria que amablement m´enviesis una foto teva signada per tu (esclar) a la seguent direcció, ja que m´agrades molt i m´agradaria "fardar" una mica de tenir la teva foto amb les meves amigues, si pot ser, m´agradaria que fos abans del dia 20 de febrer (vaig a Italia de fi de curs)i m´agradaria tenir-la abans d´aquesta data.
MARI CARMEN PÉREZ
MONTMELÓ (C.P. 08160), BARCELONA Catalunya - Monday, February 07, 2000 at 21:16:26 (MET)
HOLA MARC!! ETS EL MILLOR.
MARI PÉREZ JURADO
MONTMELÓ, BARCELONA Catalunya - Monday, February 07, 2000 at 21:13:24 (MET)
Vaig tenir l`oportunitat de gaudir amb l`obra "L`estiueig" al TNC.La mirada d`en Marc era una combinació entre dolor i passió continguda, una mirada que em va enamorar.Tinc el teléfon d`en Marc...sí, però no m`atreveixo a trucar-li...no hi ha cap paraula que pogui expressar allò que vaig sentir quan es creuaren les nostres mirades al darrer acte.(TNC, seient nº 1 , la noia rossa que t`envià un petò i et va fer una reverència, potser no t`enrecordaràs de mi però com a mínim ho he intentat)
Paz <rosadesang@mixmail.com>
Manresa Catalunya - Monday, February 07, 2000 at 18:18:18 (MET)
Quan tornarà Oh Europa???????? Marc, estaves genial allà. Al Laberint m'agradaves més quan eres dolent. Va, para de fer el ruc i torna't dolent altre cop!!!
Eva
Sant Just Desvern, Sant Just Desvern Catalunya - Monday, February 07, 2000 at 15:04:59 (MET)
el Marc Cartes és el més guapo de tot el món i el millor actor que hi ha.
ester
barcelona Catalunya - Sunday, February 06, 2000 at 14:14:44 (MET)
Marc carinyo!! Ets el millor actor del món, a part del més guapo. Però, t'agrada en Salvador com és ara? A mi no gaire, li falta mala llet, segurament que es tornarà dolent altre cop, però que sigui aviat!!! Per cert, no diguis mentides... Abel no és un nom molt bonic... pobre nen ja el marqueu desde petit, es nota que serà com tu, espero que atmbé sigui tant guapo... Apa adeu!!
Alba Beltran
Mataró, Mataró Catalunya - Sunday, February 06, 2000 at 14:07:01 (MET)
El Marc Cartes és el millor actor del món, ho fa perfecte, i a més està bonísim, és guapísim, el millor, ningú se li pot comparar.Jo l'he vist tres vegades en persona, i tinc tres fotos amb ell.És molt simpàtic, no s'ho té res cregut, i en persona encara és més guapo.Espero que quan acabi laberint continui fent sèries a TV3.Jo em gravo totes les seves escenes i m'agradaria que si algú té capítols de les seves altres sèries ( Poble Nou que tinc el final i l'especial, Oh Europa,Pedralbes Centre etc) m'enviés un e-mail.Gràcies.
mireia <laurasmith81@hotmail.com>
Barcelona, Barcelona Catalunya - Sunday, February 06, 2000 at 13:59:59 (MET)
Hola cariyo!! M'hen alegro molt que t'hagis tornat bó, però espavila et falta nervi, estàs com atontat. Hi han moltissimes ties al món més guapes que la Gemma, oblida-la. Buscate'n una altre. Ves a viure fora de Catalunya, i fes una vida, i busca't una bona novia, i formeu una familia, i oblida el passat. UN PETONAS.
LARA CARCELLER ROCA <carcelle@agbar.es>
Arenys de Mar Catalunya - Saturday, February 05, 2000 at 16:24:40 (MET)
Estimat Marc, Segueixo la teva trajectòria professional des de molt abans que fessis Laberint D´Ombres, i t´haig de dir que ets molt bon actor i que tots els papers que fas són absolutament creïbles. Ets molt versàtil. T´admiro moltíssim i m´encantaria que hi hagués alguna manera de fer-te arribar els meus pensaments (i els d´altres admiradors i admiradores teus). Molts petons!
Anna Vila <kurtney@alehop.com>
Barcelona, Barcelona Catalunya - Friday, February 04, 2000 at 22:02:02 (MET)
crec que en el fons ets una bona persona, mai t´oblidaré. crec que ningú t´oblidarà, perque un actor català tan guapo no es troba
mercè
st feliu de guixols, Catalunya - Friday, February 04, 2000 at 17:08:52 (MET)
Tornem a ser nosaltres et volem dir que ens envïs una foto teva. Et tornaràs bò a la seriè? Bé adéu LES TEVES SUPER FANS: MARTA I MERITXELL
MERITXELL I MARTA <ASIMO1@PIE.XTEC.ES>
STA.MAGDA DE MONTBUI, IGUALADA Catalunya - Monday, January 31, 2000 at 11:12:20 (MET)
Ets molt guapo t'ho diem la Marta i la Meritxell d'Igualada
MERITXELL I MARTA <asimo1@pie.xtec.es>
STA. MGDA DE MONTBUI, IGUALADA Catalunya - Monday, January 31, 2000 at 11:04:57 (MET)
Ets molt guapo t'ho diem la Marta i la Meritxell d'Igualada
MERITXELL I MARTA
STA. MGDA DE MONTBUI, IGUALADA Catalunya - Monday, January 31, 2000 at 11:03:50 (MET)
HOLA SALVADOR.ESTAS MOLT BO.I M'AGRADERIA QUE TORNESIS AMB LA GEMMA. SI ALGU SAP QUAN SORTIRÀ LA GEMMA I EL GILLERM A LABERINT QUE M'ENVI UN E-MAIL.ADEU SUPER FANS
ESTER DE LAS HERAS <chesterfield15@latinmail.com>
CALDES, BARNA Catalunya - Saturday, January 29, 2000 at 14:56:02 (MET)
marc, no em perdo ni un sol capitol del l'aberint d'ombresi menys si surts tu. aquest temps que no has aparegut a la serie ha sigut molt aborrit. La serie sense tu es fa una mica pesada. UN PETONAS DE LA LAURA
laura jaumandreu
caldes d'estrac, Catalunya - Saturday, January 29, 2000 at 11:56:31 (MET)
Ets el millor Salvador!!!!! xD Si pots carga't a l'Aurora Padrós (que es fa pesadíssima!!)
Marc <evilhaxxxor@hotmail.com>
LLEIDA, LLEIDA Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 23:46:53 (MET)
Ets el millor Salvador!!!!! xD Si pots carga't a l'Aurora pedrós (que es fa pesadíssima!!)
Marc <evilhaxxxor@hotmail.com>
LLEIDA, LLEIDA Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 23:44:30 (MET)
que guapo que ets marc
anahi
barcelona, barcelona Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 19:46:26 (MET)
que guapo que ets marc
anahi
barcelona, barcelona Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 19:46:18 (MET)
HOLA MARC M'AGRADA EL TEU PAPER DE DOLENT PERO EN PART M'AGRADARIA QUE ET TORNESSIS BO PER PODER TORNAR AMB LA GEMMA FEU MOLT BONA PARELLA ENCARA QUE EL GUILLEM I LA GEMMA TANMBE FAN MOLT BONA PARELLA.TU ETS EL TRIPLE DE VEGADES MES GUAPO QUE EL DAVID ENCARA QUE EL DAVID TAMBE ES MOLT MONO.BUENO UN PETONAS MOLT FORT DE L'ANAHI
Anahi jaumandreu
barcelona, barcelona Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 19:16:16 (MET)
HOLA MARC M'AGRADA EL TEU PAPER DE DOLENT PERO EN PART M'AGRADARIA QUE ET TORNESSIS BO PER PODER TORNAR AMB LA GEMMA FEU MOLT BONA PARELLA ENCARA QUE EL GUILLEM I LA GEMMA TANMBE FAN MOLT BONA PARELLA.TU ETS EL TRIPLE DE VEGADES MES GUAPO QUE EL DAVID ENCARA QUE EL DAVID TAMBE ES MOLT MONO.BUENO UN PETONAS MOLT FORT DE L'ANAHI
Anahi jaumandreu
barcelona, barcelona Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 19:16:07 (MET)
estas com un tren
Anahi jaumandreu
caldetes, barcelona Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 19:11:23 (MET)
hola marc,deixa estar ja a la gemma en pau,¿que no veus que no et fa ni putu cas?jo de tu passaria d'ella, estas com un tren i ets un actor maravillos , m'agradaria coneixe't ah! dona-li records a la marta calvo de part de l'anahi (de les dones d'en jake)vale?un petó molt,molt,molt fort de part de l'anahi i de la laura.
anahi jaumandreu
caldetes, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 19:07:48 (MET)
hola marc,deixa estar ja a la gemma en pau,¿que no veus que no et fa ni putu cas?jo de tu passaria d'ella, estas com un tren i ets un actor maravillos , m'agradaria coneixe't ah! dona-li records a la marta calvo de part de l'anahi (de les dones d'en jake)vale?un petó molt,molt,molt fort de part de l'anahi i de la laura.
anahi jaumandreu
caldetes, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 19:02:00 (MET)
Hola Marc, primer de tot el que vull dir-te es que jo tanmbé soc del ram, soc actiu des de que tenia 1 anyet,he treballat amb la marian aguilera i amb el miquel cors,ets un actor exel.lent,espero poder treballar algun cop amb tú.unpetó molt fort Anahí
anahi jaumandreu
caldetes, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 18:47:28 (MET)
Hola Marc, primer de tot el que vull dir-te es que jo tanmbé soc del ram, soc actiu des de que tenia 1 anyet,he treballat amb la marian aguilera i amb el miquel cors,ets un actor exel.lent,espero poder treballar algun cop amb tú.unpetó molt fort Anahí
anahi jaumandreu
caldetes, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 18:46:28 (MET)
Salvador, no li vagis tant al derrere a la gemma, que no veus que no et fot ni cas!!!
laura i anahi jaumandreu
caldes d'estrac, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:40:42 (MET)
Salvador,no li facis cas a la totila de la gemma i no li vagis tant al derere,yo que de tu me la treuria del cap que no hi tens res a fer
laura jaumandreu charles
caldes d'estrac, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:35:20 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:30:06 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:30:06 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:30:03 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:30:02 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:30:01 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:30:00 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:30:00 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:29:56 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:29:58 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:29:58 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:29:57 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:29:57 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:29:56 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:29:55 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:29:55 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:29:54 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:29:53 (MET)
Salvador encara que ets tant dolent jo i la meva germana pensem que estas molt bo.si la totila de la gemma no et vol no li vagis mes al darrere.
laura i anahi jaumandreu
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:27:25 (MET)
marc encara que sigis tant dolent jo ila meva germana pensem que estas molt bo
laura jaumandreu charles
barcelona, Catalunya - Friday, January 28, 2000 at 17:20:54 (MET)
Salvador! Ets molt dolent, pero estàs molt bo! Digues-li al teu altre jo (Marc Cartes) que si no té nòvia, aquí estem disponibles.
Eva González i Marta Pou <elvira1@ole.com>
Argentona, Catalunya - Sunday, January 16, 2000 at 16:12:04 (MET)
Encara que la vleda de la Gemma et tingui por, jo no ho trobo salvador. tothom et trova molt bo ( fisicament) pero jo trobo que l'Albert Fernandez està molt bo. (ah i és de l'escola nostra llar de sabadell)
Sara Torres <Kinka@altavista.com>
Sabadell, Barcelona Catalunya - Thursday, January 13, 2000 at 18:28:51 (MET)
Si això ho llegeix en Salvador dir-li que és el putu amo i que em recorda a en JR de Dallas
lluis <lluismolins@iname.com>
girona, girona Catalunya - Monday, January 10, 2000 at 21:33:05 (MET)
Escolta Salvador, tu creus que encara hi ha algun turista que vulgui passar per Sabadell. Nosaltres sóm de Castelló, peró a Sabadell no ens hi veuràs més d' una hora. Sempre que mirem sicocis pensem en tu, no et podem oblidar encara que hagin passat set anys, o més. feliç any 2000 l' Elena espera que t'anueguis amb el raïm peró jo crec que amb l' arribada del nou mil·leni et tornaras un tio bo en tots els sentits. 01-01-00 06.58 p.m
Elena i Mercé <maynejofre@teleline.es>
castelló d' Empúries, Catalunya - Saturday, January 01, 2000 at 18:54:55 (MET)
Els Salvador fa molta por i de vegades furor , quan el veus allà et poses a bramar i quan el veus allí vols que sigui aqui. No podem està sense ell, però en esgarrifa que ens toqui la pell
Lara García <torre@drac.com>
Barcelona, Barcelona Catalunya - Saturday, January 01, 2000 at 18:13:14 (MET)
Els Salvador fa molta por i de vegades furor , quan el veus allà et poses a bramar i quan el veus allí vols que sigui aqui. No podem està sense, però en esgarrifa que ens toqui la pell
Lara García <torre@drac.com>
Barcelona, Barcelona Catalunya - Saturday, January 01, 2000 at 18:12:34 (MET)
Hola ! L' únic que vull dir és que el Salvador ( Marc Cartes )és el millor!! Adéu
Marta Pérez <mdomin16@pie.xtec.es>
Barcelona Catalunya - Saturday, January 01, 2000 at 14:43:13 (MET)
Hola ! L' únic que vull dir és que el Salvador ( Marc Cartes )és el millor!! Adéu
Marta Pérez <mdomin16@pie.xtec.es>
Bracelona Catalunya - Saturday, January 01, 2000 at 14:41:23 (MET)
Ets un del millors actors catalans i espanyols que tenim en aquest pais. No m'agrades només per el teu físic (que Deu n'hi do)si no per la manera tant brillant d'actuar que tens. T'has platejat mai fer el salt als EEUU i treure-li el lloc al Antonio Banderas? Segur que li donaves 20 patades. Saps que m'encantaría? Veuret fen una super peli dirigida per Quentin Tarantino. Qué et sembla?. Molts exits i sort per el proper any i la resta de la teva vida. Petons.
Sonia Roca
Barcelona, Barcelona Catalunya - Tuesday, December 28, 1999 at 15:01:40 (MET)
Marc, et volia felicitar pel gran paper que estas realitzant. ja que no tots els actors són capaços de fer el que tu estas fent amb el Salvador. Ara que estas a la clinica, segurament ja deus estar pensant en quin acte criminal has de fer. Adéu i un petó molt fort per tú Marc.
Margalida Ramon Martorell
Ca's Concos, Mallorca Catalunya - Tuesday, December 28, 1999 at 09:53:13 (MET)
Crec que el Salvador es el millor personatge de Laberint bàsicament perquè s'ha carregat a mig Sabadell, i a més d'una manera molt intel.ligent: l'estilet!!!! És la millor "arma del crim" que he vist mai en una telenovel.la, de veritat. Això deixant a part els seus comentaris provocadors al desgraciat de l'Aguiló, el personatge més odiós de la sèrie amb diferencia. En resum:el meu personatge preferit.
Ferran Anglada Clofent <ferroan@alehop.com>
Barcelona, Calella de la costa Catalunya - Sunday, December 26, 1999 at 09:35:58 (MET)
ES UN ASSASSÍ MOLT DOLENT PERÒ TINC UN DUBTE, VOLEU DIR QUE EL SALVADOR NO ÉS EL FILL DEL AMADEU DE NISSAGA I DE LA SOFIA PALAU ,ES DESITJO BONES FESTES A TOTHOM.
XAVIER SAN NICOLAS CIVIT <mailhost.teleline.es>
PIRA, PIRA Catalunya - Saturday, December 25, 1999 at 13:56:07 (MET)
Assassí professional, que ens agrada perquè és culpable i llest de mena. No l'haurien de tancar a la clínica per bojos perquè, per moltes demostracions de bogeria, és massa intel.ligent. Trobem que està molt obsessionat en la Gemma. Que la deixi tranquil.la i que visqui en pau amb el Guillem i l'Estel. La Rita i ell s'estan enamorant, però segur que a la clínica per bojos no els deixaran veure. No ens agrada gaire que passin 7 anys, però segur que el Salvador s'escaparà, sinó, la serie ja no tindrà sentit.
Alex i Marta <rcalexandri@teleline.es>
Barcelona, Catalunya - Friday, December 24, 1999 at 19:30:02 (MET)
Crec que la Sió és la mare del Salvador.
anna
lleida, lleida Catalunya - Friday, December 24, 1999 at 17:29:51 (MET)
Crec que el Salvador no és boig, només s'ho fa passar per sortir de la presó. També penso que utilitzarà la Rita per fer mes o menys com a la Mati, i l'ajudarà a matar a algú... També crec que sortirà de la presó i el ficarán a un manicomi, del que es podrà escapar facilment i tornar a les seves. D'altra banda, a l'Alba la veig morta, i a la Mireia un altre cop amb el Tentacle, pq el Quim no la farà ni cas. I de boda, aquests dos, ni somiant! Y l'Estel... això és boníssim..!!! Segur que acaba també morta just després d'haver-se asseventat la Gemma de que era sa filla. Bueno, ja no se m'acut res més.... bé, si, que el Salvador tornarà a fer mal la Gemma, i que farà xantatge a la Mati per la qüestió del seu fill.... res mes
Xavi <XASASE@teleline.es>
Viladecams, Barna Catalunya - Sunday, December 19, 1999 at 16:40:45 (MET)
SALVADOR, EM SEMBLA QUE PER NO ESTARTE TOTA LA VIDA A LA PRESÓ ET TINDRAS QUE FER PASSAR PER BOIG. EM SEMBLA QUE T'HAS "PASSAT" UNA MICA,NO?
ANDREA I CRISTINA
LLEIDA, LLEIDA Catalunya - Monday, December 13, 1999 at 19:55:14 (MET)
Saps interpretar molt bé el teu personatge, ja que la sèrie es veu molt... Jo tinc 11 anys i vaig a l'escola malgrat això m'ho graven cada dia felicitats!!!!!11
Laia Alsina
Argentona, Catalunya - Monday, December 13, 1999 at 15:52:16 (MET)
HOLA SOC L'ARIADNA I VUI DIR-TE QUE TREBALLES MOLT BÉ I QUE ESTÀS BONISSIM. M'AGRADARIA CONEIXE'T. ADEU I PETONS
ARIADNA ANGLÀ
CALDES DE MONTBUI, barcelona Catalunya - Saturday, December 11, 1999 at 21:33:07 (MET)
SALVADOR, ESTÀS SUPER BO, PERO M'AGRADERIA QUE NO SIGUESSIS TANT DOLENT I DEIXAR QUE EL GUILLEM ESTIGUI AMB LA GEMMA. A TAMBÉ TREBALLES MOLT BÉ
ESTER <chesst@teleline.es>
Caldes de Montbui, Barcelona Catalunya - Saturday, December 11, 1999 at 18:52:06 (MET)
Estas bonissim¿
Laia Sanchez Morató
Barcelona, Vilanova i la Geltrú Catalunya - Thursday, December 09, 1999 at 17:20:53 (MET)
Salvador ets un Richard pero mes guapo no emb perdo ni un capitul de Laberin la meva germana Maria va coneixer a un bar que es diu Pica tapa la Gemma Ahimeric sou guapos amables sou els millors els de tv3..lamillor)
Marta Simal Sanabra <mariasimal@worldonline.es>
Barcelona, Vilanova i la Geltrú Catalunya - Wednesday, December 08, 1999 at 14:35:40 (MET)
Salvador ets un Richard pero mes guapo no emb perdo ni un capitul de Laberin la meva germana Maria va coneixer a un bar que es diu Pica tapa la Gemma Ahimeric sou guapos amables sou els millors els de tv3..lamillor)
Marta Simal Sanabra <mariasimal@worldonline.es>
Barcelona, Vilanova i la Geltrú Catalunya - Wednesday, December 08, 1999 at 14:33:05 (MET)
Salvador ets guapissim, tu i tots els de Laberint d´ombres ja coneixo ma la Gema i sou molt amables Envieu-me cosses
Maria Simal Sanabra <mariasimal@worldonline.es>
Barcelona, Vilanova i la Geltrú Catalunya - Wednesday, December 08, 1999 at 14:26:41 (MET)
Envieu-me cosses Siusplau
Maria Simal Sanabra <mariasimal@worldonline.es>
Barcelona, Vilanova i la Geltrú Catalunya - Wednesday, December 08, 1999 at 14:18:41 (MET)
En Salvador fa massa temps que és a la presó. Estem tots esperant que faci alguna malifeta. Penso que es podria enamorar de la Rita, però com que està tocat del bolet, veig difícil que s'oblidi de la seva obsessió per la Gemma. Com pot ser que un tio tan maco sigui tan dolent? En realitat, ho confesso, m'agrada més el Guillem, però el Salvador té molt més morbo.
Cristina Sánchez <polevka@olemail.com>
Mollet del Vallès, Catalunya - Tuesday, December 07, 1999 at 23:18:21 (MET)
Com a fill del Salvador Borés, el meu pare, us envio una salutació. Sort que d'igual només en tenim el nom. Felicitats
Josep Maria Borés <apunts@caixamanresa.com>
Solsona, Solsona Catalunya - Monday, December 06, 1999 at 16:58:56 (MET)
Hola !!!! El Salvador és molt dolent, però, em cau bé. M'agrada com es fa passar per una persona normal sense problemes,com parla amb el Tomás parla amb molta tranquilitat . ADEU!!!!!!
Erin
Barcelona, Barcelona Catalunya - Saturday, November 27, 1999 at 15:48:28 (MET)
el pavo aquest és una canya!!! hi ha gent tan dolenta en la realitat???? :-)))
lluismolins@iname.com
girona, girona Catalunya - Friday, November 26, 1999 at 21:54:08 (MET)
el pavo aquest és una canya!!! hi ha gent tan dolenta en la realitat???? :-)))
lluismolins@iname.com
girona, girona Catalunya - Friday, November 26, 1999 at 21:53:56 (MET)
Sóc un nen de 10 anys interesat en aquesta novel-la i m'agradaria saber com acabarà i quan. Adeú!!!
Toni Soriano Colomé
Sentmenat, Barcelona Catalunya - Thursday, November 25, 1999 at 14:38:36 (MET)
El personatge del Salvador ja es fa pesat i tot!!!!Tot i que de vegades em fa gràcia i tot.
Carme
Puigpelat (alt camp), Catalunya - Saturday, November 13, 1999 at 23:06:03 (MET)
El Salvador es atractiu, no és un sant, però cada vegada ho fa millor(a la série) S'enriu d'ell mateix hi aixó és genial. Ah! Per cert els que diguin mal d'ell no escrigun perquè no val la pena
Carla Domènech
Barcelona, Barcelona Catalunya - Friday, October 29, 1999 at 19:29:49 (MET DST)
Crec que el Salvador Borès no es boig,potser es una mica malvat pero sap realment el que fa i el que es més important esque sap perque ho fa.Perque esta bojament enamorat de la Gemma i aixo de mostra que fins hi tot el persontage més "dolent"te sentiments i que ho donaria tot per la seva estinmada
ANNA MATAS
SITGES, BARCELONA Catalunya - Sunday, October 17, 1999 at 16:40:04 (MET DST)
En marc es un tio genial, i super guapo, jo el conec en persona i es brutal, l'estimo, no em perdo cap capitol, i quen les coses no li surten bé m'emprenyo, la meva companya de feina, la Nuria, diu que estic boig, i que!!, no puc fer res mes. Soc aixi, que li farem.
jamor <mij@catalonia.net>
La Palma, Catalunya - Sunday, October 17, 1999 at 01:34:22 (MET DST)
Hola, Nuria, a mi m'agrade molt com ho fa el Marc, crec que el Salvador Bores, no es tant boig com el pinten, per l'amor del Deu deixe-ho que sorti de la pressó.
Jamor
Palma, Catalunya - Saturday, October 16, 1999 at 01:39:59 (MET DST)
Salvador deix estar a la Gemma i el Guillem i diga-l´hi on està l´Estel.La senyora Cèlia ho fa molt bé.Les meves profes diuen que no tindriam que mirar laberint però a mi m´agrada molt i no els i faig cas.ADEU!
Mireia
Barcelona, Catalunya - Friday, October 08, 1999 at 20:38:21 (MET DST)
Jo trobo que ets guapo,però també podrieu treure alguna pàgina web del David Selvas perque m'agrada molt,no només perque sigui guapo he!Deixa que el Guillem es quedi amb la Gemma que fan molt bona parella.(no tu prenguis malament)que estic segura de que tu ets molt bon tio,no com a la sèrie.ADEU!
Alba Josa Moya
Terrassa, Barcelona Catalunya - Sunday, October 03, 1999 at 17:46:12 (MET DST)
que etibocats ca esteu tots
QUIM DE RAMON
Catalunya - Saturday, October 02, 1999 at 18:43:12 (MET DST)
TOT I QUÈ LA MEVA MARE ÉS POSA ISTÈRICA AMB LA SÈRIE JO LA VEIG I CADA COP M´AGRADA MÉS,PER CERT,T´AGAFARÁN DEL TOT ALGUN DÍA?, ESPERO QUE NO, I QUAN T´ENDURÁS A LA GEMMA?SI HO FÁS, CUIDAMELA.MOLTS RECORDS DE MÍ,DE LA MAR,NOEMI I CARLA.ÀDEU MARC.SI ALGUN DÍA LLEGEIXES AIXÒ,DÓNA RÈCORDS DE MI A TOTS ELS DE LA SÈRIE,EN ESPECIAL A LA MONTSE GERMAN ,SIUSPLAU ,ÁDEU. (L´ADREÇA E-MAIL QUE T´HE POSADA ÉS DEL MEU ONCLE PERQUÈ JO NO EN TINC.) .........ÁDEU..........
MARC MUÑOZ CLARÀ <ricla@retemail.es>
LES FRANQUESES DEL VALLÉS, Catalunya - Saturday, September 25, 1999 at 18:26:20 (MET DST)
El Salvador és genial, el millor de tot és el cinisme i el tò irònic que fa servir per posar nerviós al comisari Aguiló. En resum, el Salvador, tot i ser el dolent de la sèrie, és el millor.
Joan Luis Perez <joanluis@c1313.es>
Barcelona, Barcelona Catalunya - Tuesday, September 21, 1999 at 13:38:35 (MET DST)
Marc ets guapíssim i interpretes molt bé el teu personatge. Vaig tenir la oportunitat de veure't en persona i fer-me una foto amb tu; a la realitat estàs encara millor que a través de la pantalla... El "new-look" et senta de meravella!
Carla Xena.
Caldes d'Estrac, Catalunya - Tuesday, September 14, 1999 at 17:36:18 (MET DST)
Em cau molt bé el Salvador, encara que avegades arriba a ser molt exasperant i rídicul amb els seus famosos atacs de psicopata... Pero és diferent, jo el definíria com a soberbi, rabiós, malvat i que té una extraña manera d´estimar. Encara que la Genma no és una santa... li ha fet molt mal i si jo fos ell no em preocuparia a fer-li pas la vida impossible , no mereix tan esforç.Ets més guapo que l´ala-trencada del Guillem, ja en trobarás a una altre.FINS AVIAT...
ALÍCIA TRINCH ALONSO <trinch@ctv>
Perelada, Figueres Catalunya - Monday, September 13, 1999 at 12:16:10 (MET DST)
Després d'enverinar la imatge dels que m'han ajudat, i de liquidar-los moralment, he aconseguit arribar a director del Museu d'Arqueologia de Catalunya. Sóc millor que el Salvador!
Josep Maria Carreté Nadal
Vila-Seca, Tarragona Catalunya - Wednesday, September 08, 1999 at 13:06:37 (MET DST)
Salvador Borés és el nou Méssies, com indica el seu nom. Deu ser l'assassí en sèrie més actiu de la història de la humanitat. Charles Manson? Annibal Lecter? Freddy Krueger? Afeccionats al costat de Salvador Borés.
Lean
Barcelona Catalunya - Monday, September 06, 1999 at 19:33:06 (MET DST)
ets mooolt dolentot
Patrícia ariste
lleida, lleida Catalunya - Thursday, August 12, 1999 at 18:32:04 (MET DST)
m´agrada molt el laberint d´ombres pero Salvador ets massa dolent
Patrícia Ariste
LLeida, LLeida Catalunya - Thursday, August 12, 1999 at 18:29:30 (MET DST)
L'única diferència entre jo i el Salvador és que jo no interpreto cap paper i encara no m'ha descobert la policia
Celso Flores
Lleida, Catalunya - Monday, July 19, 1999 at 02:05:49 (MET DST)
Jo soc com el Salvador, l'ùnica diferència és que jo no interpreto cap paper i a mi encara no m'ha agafat la policia.
Celso Flores <eric18@teleline.es>
Lleida, Lleida Catalunya - Monday, July 19, 1999 at 01:38:54 (MET DST)
el salvador es una persona especial que ho fa tot per tothom . ets super guapo
neus gonzalez cassals
mollerussa, lleida Catalunya - Saturday, July 17, 1999 at 18:30:01 (MET DST)
el salvador es super guapo
neus gonzalez cassals
mollerussa, lleida Catalunya - Saturday, July 17, 1999 at 18:27:57 (MET DST)
Encara que a la ficció sigui mala persona estic segura que a la realitat deu ser el contrari. Jo li desitjo molta sort a la propera temporada de Laberint d'ombres.
Núria Bresó i Femenia <jaumebresó@ctv.es>
Tarragona, Tarragona Catalunya - Saturday, July 17, 1999 at 11:09:11 (MET DST)
En salvador és una bellíssima persona, però res a veure amb el sexsímbol català, espnayol, europeu i mundial. En Contreras. Feu-vos fans a la meva wep. Ell si és un heroi i no aquest grenyut de pacotilles que surt a la tele. En contri (pels amics) és real i el pots trobar pel carrer, en burés és ficció. Aupa contreras. Fes-te fan i crida el nostre lema: "Contreras curra un poco cabrón"
Ferran Dilmer <defcondos@crazyxip.com>
Caldes de Malavella, Girona Catalunya - Wednesday, July 14, 1999 at 20:08:51 (MET DST)
En salvador és una bellíssima persona, però res a veure amb el sexsímbol català, espnayol, europeu i mundial. En Contreras. Feu-vos fans a la meva wep. Ell si és un heroi i no aquest grenyut de pacotilles que surt a la tele. En contri (pels amics) és real i el pots trobar pel carrer, en burés és ficció. Aupa contreras. Fes-te fan i crida el nostre lema: "Contreras curra un poco cabrón"
Ferran Dilmer <defcondos@crazyxip.com>
Caldes de Malavella, Girona Catalunya - Wednesday, July 14, 1999 at 20:08:32 (MET DST)
A MI PERSONALMENT NO M´AGRADA, PERÒ COMPREN QUE ELL NOMÉS REPRESENTA A UN PERSONATGE I QURE PER CERT L´HI INTERPRETA MOLT BÉ. AIXÍ DONC MOLTES FELICITATS PER EN SALVADOR QUE ´ES UN DOLENTÓ!!!!!.
CLARA PLANAS RIPOLL <PLA@es>
GIRONA, LLANÇA Catalunya - Tuesday, July 13, 1999 at 22:39:53 (MET DST)
SALVADOR ETS UN MAMÓ, ENCARA QUE LA GEMMA DIU QUE NO. ESTAS MOLT BO! M'AGRADARIA SABER EL TEU NÚMERO DE COMPTE CORRENT, SEGUR QUE SI EL VEIG ENCARA M'AGRADARÀS MÉS. DIU LA CEL QUE ET PLANTEGIS ANAR A VIURE AMB LA CELIA, SERIA UNA COMBINACIÓ PERFECTA, NO?
CEL, EVA, GEMMA
MANRESA, Catalunya - Wednesday, July 07, 1999 at 13:12:59 (MET DST)
SALVADOR ETS UN MAMÓ, ENCARA QUE LA GEMMA DIU QUE NO. ESTAS MOLT BO! M'AGRADARIA SABER EL TEU NÚMERO DE COMPTE CORRENT, SEGUR QUE SI EL VEIG ENCARA M'AGRADARÀS MÉS. DIU LA CEL QUE ET PLANTEGIS ANAR A VIURE AMB LA CELIA, SERIA UNA COMBINACIÓ PERFECTA, NO?
CEL, EVA, GEMMA
MANRESA, Catalunya - Wednesday, July 07, 1999 at 13:12:24 (MET DST)
No més vull dir que Laberint m'agrada molt tot i que hi ha gent que no li agrada... El Salvador està força bé, però a mi qui m'agrada de debò és en Guillem ... algu em pot dir com saber coses d'en David Selvas? Assia no és el meu nom
ASSIA
Barcelona, Catalunya - Saturday, June 26, 1999 at 21:11:50 (MET DST)
Per a mi el millor personatge de la sèrie és la Sra. Cèlia però també tinc en compte al Salvador, perquè Déu ni do! Com es pot tenir la sang tant freda? I no tenir escrúpols? Aquest noi és genial!!!
Patrícia Rovira
Moià, Catalunya - Friday, June 25, 1999 at 15:10:52 (MET DST)
m'agrada el salvador perque es molt guapo i perque fa molt bé el seu paper
mariona casademont dalmases
barcelona, barcelona Catalunya - Wednesday, June 09, 1999 at 17:52:30 (MET DST)
El Salvador Borés és un personatge maquiabèl·lic que em cau francament bé pel sol fet de ser el dolent d'una sèrie tant cutre com laberint
xavier vilà pujolràs <xvilap@grn>
Cassà de la Selva, Girona Catalunya - Tuesday, June 01, 1999 at 02:55:23 (MET DST)
Sóc com ell!
Josep Maria Carreté Nadal
Catalunya - Wednesday, May 26, 1999 at 15:18:39 (MET DST)
En Salvador ?? Quina por !!!
Maria Aguirau <maria@maria.es>
Constantí, Tarragona Catalunya - Tuesday, May 25, 1999 at 01:08:44 (MET DST)
Us presento el primer llibre de Fans d'en Salvador Borés de la novel·la "Laberint dombres".
Joan Xatruch <jxa@tinet.org>
La Canonja, Tarragona Catalunya - Tuesday, May 25, 1999 at 01:07:30 (MET DST)


Llibre de Fans d'en Salvador Borés (Marc Cartes) de la novel·la "Laberint d'ombres"Publicitat: implantes dentales lineas eroticas sexo en barcelona sexo por telefono sexshop videos pornos