Els ordinadors , per molta gent, són sense dubte la prehistòria dels ordinadors personals, però per a mi no, aquests ordinadors són els millors que hi han per jugar. Primer que tot s'ha de dir que no porten tants problemes com alguns jocs actuals per a DOS. En segon lloc s'ha de dir que els jocs de l'MSX, són més recreatius, no tenen tanta violència, són més addictius i no els aborreixes mai. Però si fas servir l'Msx per treballar amb basses de dades, tractaments de textes, ja no són tant bonics. en aquesta qüestio els ordinadors i el software d'avui dia és el millor que hi ha per treballar a gust i còmode.


Els ordinadors MSX tenenun microprocessador Z-80. El Z-80 és un processador 3.5 Mhz fabricat per Zilog.La primera generació del MSX aparegué el 1983 al Japó, des d'on es van estendre arreu del món. Les empreses que van fabricar aquets ordinadors van ser: Posteriorment algunes d'aquestes empreses van desenvolupar l'MSX treient així al mercat l'MSX2 que permetia veure els 256 colors per pantalla. Més tard van treure el nou processador de video V9938) i el MSX TurboR a 7Mhz. Després el R800 a 25Mhz.

Ara per ara els MSX s'estant morint però a dia mes. Però hi ha algunes persones fanàtiques dels MSX als Paisos Baixos, Espanya, Brasil, Holanda que es dediquen ha investigar i a programar i fabricar nou i més potent software i hardware, Com pot ser el nou TurboR basat en el nou V9990.


Links interessants (Tot en format .ZIP)Per qualsevol suggeriment o errada: Envíem un e-mail

Enrera