< BENVINGUTS: Josep Maria Yago - Home-Page

  BENVINGUTS

PÀGINA PERSONAL D'EN JOSEP MARIA YAGO

      Hem de comprendre que no podem escapar del dolor comú,  i  que  la  nostra justificació, si  n'hi  ha  alguna, és  la de parlar, mentre poguem, en nom dels que no poden.
                         Albert Camús
Sóc  ciutadà  de  Tarragona.    Diplomat en Treball Social, treballo com a tècnic del Servei Municipal d'Ocupació (SMO)  de l'Ajuntament de Tarragona  i  soc  membre  de  diferents col·lectius o associacions  com la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau o Amnistia Internacional.
També m'agrada practicar Tai Chi Chuan (Taijiquan) i altres arts marcials xineses (http://usuaris.tinet.org/mjsales/). 
...
......


El WWW permet que la gent de tot el món compartim informacions que abans estaven aïllades en el nostre ordinador . Aquí va la meva contribució, encara que calgui pulir algunes adreces:
 

Per cert si algú vol nòduls de kefir me'n pot demanar envian un email a jmys@tarragona.tinet.org

         més informació sobre el kefir web pipirimosca  o http://www.drac.com/cac/200602/20060228.html       o                                                                                       http://www.actosdeamor.com/kefir.htm    o http://www.eternidad2.com/kefiri.htm

CAMPANYA CIUTADANA per SALVAR d'un Passeig Marítim disfressat d'"ecològic" i de dues URBANITZACIONS a la PLATJA LLARGA, última platja oberta del Camp de Tarragona que conserva un paisatge natural.

http://www.moviments.net/platjallarga/

http://www.sagetadefoc.cat/

El projecte de casal popular a Tarragona, Sageta de Foc, neix com a resultat de la col·laboració entre determinats col·lectius i persones de la ciutat. El projecte té com a objectiu crear un espai autònom i autogestionat i una base social alternativa a la ciutat.  Té l’objectiu de promoure la diversitat, és a dir, la cultura, contra l’homogeneïtzació i el pensament únic. El casal ha de realitzar actes culturals de tota mena (debats oberts, xerrades, tallers, exposicions, representacions musicals i teatrals, formació de tot tipus...) i ha de facilitar que qualsevol persona o col·lectiu de la ciutat, per iniciativa pròpia, pugui desenvolupar aquella expressió artística que trobi convenient. El casal ha de ser un espai on proliferin totes aquelles mostres culturals i artístiques que no tenen lloc a la nostra societat perquè no produeixen beneficis econòmics. 

POBLEVIU.CAT

El portal Pobleviu.org neix amb la voluntat de ser una finestra oberta a la realitat social del Camp de Tarragona; les seves lluites, les seves problemàtiques, els seus anhels... Resistència a la dominació, reacció contra la impotència, amb el respecte, la llibertat i la solidaritat com a bandera , la realitat ens imposa el repte; donar la paraula, conèixer, reflexionar, respondre, intercambiar...fer poble, fer xarxa.

Pobleviu.org és doncs, un projecte engegat per membres de diversos moviments socials de la regió d´El Camp, consistent en crear instruments que permetin la relació entre les diverses entitats i persones de la zona, que facilitin a la població l´accés al teixit associatiu i que divulgui, cohesioni i articuli el que entenem com un marc geogràfic natural de relació entre pobles, col·lectius i persones, tenint present la realitat complexa de les diverses formes de viure, de pensar, d´actuar, etc.

SOLIDARITAT AMB EL POBLE DE PALESTINA

Més informació a la pàgina de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau

Cap home

        cap dona

        cap euro per a l'exèrcit!

            Fes objecció fiscal!

 

Llibertat per Múmia Abú Jamal 

  Entrevista de Francesc Arnau

  Ramona Africa Ok! Article de Marta Salinas sobre Múmia Abú Jamal, publicat a illacrua núm 118 març-abril de 2004, a partir d'una entrevista a Ramona Africa

  NOTÍCIES!!!

  NOVETATS A 14/12/2003!!!

  NOVETATS A 6/04/2007!!!

 

SOS Racisme Catalunya

Pàgina Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau

Manifest pels drets de les persones amb discapacitat

Assemblea de ciutadans/ciutadanes i moviments socials de Tarragona

Amb informacions i campanyes sobre: Forum Social Mundial, Forum Social Europeu, Forum Social de la Mediterrànea, Banc Mundial, FMI, G8

VOLS ALLIBERAR LLIBRES?

visita http://www.bookcrossing-spain.com

Internet solidari
Atur/Ocupació
Enciclopèdia catalana
Europa
Drets Humans/ONG
Declaració Universal Drets Humans
Museus
Música
Tarragona - la ciutat
Tarragona - passeig virtual
Varis

  Altres pàgines d'interès

Probablement, alguns enllaços no funcionen. Si m'ho feu saber, mitjançant un email, procuraré arreglar-ho. Gràcies.

tornar a TINET
Si vols compartir, suggerir o preguntar envia'm un "emili":       jmys@tarragona.tinet.org

Des d'aquesta pàgina es defensa  la llibertat d'expressió a la Net
                                 .   .                                                          ................. Pàgina creada el 7 de febrer de 1998.................