grallers

[ ELS BORDONS ]

de Tarragona[ ELS ORIGENS ]

"Els Bordons" neix a Tarragona l'any 1989 com a grup de música tradicional, una cobla de tres quartans, però no va ser fins a principis dels noranta que ens vam convertir en grup de grallers de forma estable. Som una de les colles amb una sonoritat genuïnament amb denominació d’origen Tarragona.

Habitualment ens podeu trobar en cercaviles, processons, concerts, balls de gralles i de festa major, i tot tipus d'acompanyament: d'autoritats, d'esbarts, d'elements d'imatgeria, de bestiari, mostres i altres representacions de la cultura popular i tradicional.

Els Bordons sempre hem demostrat força versatilitat musical notòria en el seu repertori, doncs si bé hi trobem músiques tradicionals i populars, també inclou peces contemporànies, melodies de nova creació i música actual adaptada per a la formació.

D'entre les diverses actuacions que fem durant l'any, destaquem les celebracions de les festes majors de Tarragona, Sant Magí i Santa Tecla, on hi hem participat de forma ininterrompuda des dels nostres inicis, com també a les de Sant Roc, del barri del Cós del Bou de la ciutat.

[ EL GRUP ]

[Jordi Salvadó] gralla primera

[Tito Salvadó] gralla segona

[Ieuan Salvadó] gralla tercera

[Ferran Joan] gralla baixa

[Siscu Aguilera] timbal

[ GALERIA ]