BENVINGUTS A LA TARRACO ROMANA

Una visita Ràpida a les Restes Arqueològiques de Tarragona


Tarragona , la Tarraco Romana, ciutat plena de pedres velles, algunes conegudes des d'antic, altres encara per conèixer.

Sigui com sigui es una ciutat per perdres i descobrir el que sempre ha estat aquí i que no tothom coneix.Per veure com, quasi 2000 anys desprès encara vivim sota la petjada de l'Imperi Romà

Si vols endintsar-te dins l' arqueologia i redescobrir el passat d'aquest ciutat, antiga capital de la provincia Tarraconense,aquí tens la primera visita virtual a la Tarragona Romana

Tarragona és actualment una petita (120.000 habitants) i acollidora ciutat situada a menys de 90 Qm. al sud de Barcelona, en mig de la Costa Daurada i amb més de 2200 anys d'Història. Capital de la província homónima. És un dels principals centres industrials i turístics de Catalunya que encara conserva nombrosos vestigis del seu passat, quan era la principal ciutat de l'actual Catalunya i un dels grans centres urbans del Mediterrani Occidental.

Culturalment molt activa, i fortament sensibilitzada pel seu patrimoni, ha fet de l'arqueologia un fet viu i dinàmic, que ha intentat, amb resultat divers, conviure amb el creixement urbanístic que ha anat patint durant aquests darrers anys i que continuament ha estat aportant noves, i interessants, dades pel seu coneixement. No s'ha d'oblidar tampoc el seu entorn, tant ric en restes i monuments que fan, junt amb la ciutat de Tarragona, un inmens parc arqueològic.


Fulla creada per Josep M. Puche i Fontanilles