Colla Joves a Tallinn

JOVES XIQUETS DE VALLS

La Colla Joves Xiquets de Valls ha participat a la 21a edició de l'Aplec Internacional de la Sardana i Mostra de Grups Folklòrics que s ha celebrat aquest cap de setmana a la capital d'Estònia, Tallin. Els de la camisa vermella, que hi han desplaçat uns 160 castellers, hi han completat els següents castells:

Dissabte: 5 de 7, 4 d3 7 amb el pilar, 3 de 7, 4 de 8, vano de cinc, a mes de diversos castells de sis i de set en la cercavila i pilars de quatre caminant.
Diumenge: 4 de 7, 9 de 7, 5 de 7, vano de cinc amb els pilars de quatre aixecats per sota.

De les actuacions, cal destacar el castell de vuit assolit tan lluny de casa i, sobretot, el nou de set que han descarregat amb tres enxanetes.  Es tracta del primer cop que la Colla Joves intentava aquest castell, així com la primera vegada que aquesta estructura poc freqüent es planta fora de terres catalanes.

Les actuacions s'han dut a terme a la placa de l Ajuntament de Tallin, plena de gom a gom. El públic s'ha mostrat realment admirat per les construccions dels vermells,amb crits i aplaudiments a cada aleta i en descarregar tots els castells. Un cop ambientats amb els castells, alguns estonians fins i tot han col·laborat a les pinyes, com també ho han fet molts dels components de la resta d'agrupacions catalanes que han participat a l'Aplec, als quals la Colla Joves vol manifestar el seu agraïment.

Roser Llagostera
Responsable de premsa de la Colla Joves Xiquets de Valls

 

Reportatge actuació a Tallinn

Jordi Climent i Ferré

 

Foto: Jordi Climent i Ferré

Primer 9 de 7 realitzat per la colla Joves Xiquets de Valls a la plaça "Raekoja plats", Aquest castell la Colla no l’havia provat mai.  A reveure.

Nou de Set

 

T'AGRADARIA FER CASTELLS ? 

T'AGRADARIA SER MEMBRE D'UNA GRAN COLLA ? 

VINE A VALLS I FES-TE DE LA JOVES XIQUETS DE VALLS

VINE AL CARRER D'EN GASSÓ, 2O,  SERÀS BEN REBUT / UDA

VINE ALS ASSAJOS ELS DIVENDRES,  A 2/4 D'ONZE NIT

POSA'T A LA PINYA I VIURÀS L'EXPERIÈNCIA, LES EMOCIONS, ELS SENTIMENTS I LES VIVÈNCIES  MAI VISCUDES

 

Pots escriure a

Joves Xiquets de Valls

Apartat, 96

43800 - VALLS

o també enviant un correu electrònic a Jordi Climent sol·licitant ser membre dels Joves Xiquets de Valls

 

JO SÓC DE LA JOVES XIQUETS DE VALLS

.

.

Joan Ricart

Foto: Jordi Climent i Ferré

 

 

Cartell

 

Joves

Xiquets de Valls

 

 

.

                                 

.

.Totes aquestes fotografies NO es poden reproduir per cap mitjà escrit, electrònic, web, sense l'autorització del seu autor i del seu origen: www.jovesxiquetsdevalls.com   -  WEB  DE LA  JOVES XIQUETS DE VALLS

 

[ Diades 2008 ]

.