Reserva taula al restaurant 158.


Si voleu reservar taula al restaurant, podeu contactar amb nossaltres a través del mail info@restaurant158.com, per telèfon trucan al 977 316 416 o bé omplenant aquest formulari.

Un cop l'haguem rebut ens possarem en contacte per confirmar la reserva.Horari:
• Dilluns a dijous fins les 21 h.
• Divendres i dissabte dinar i sopar.
• Diumenge tancat (grups consultar).

Reserva

Escriu el teu nom
e-mail no vàlid
Indica un telèfon
Indica una data

Accepto el tractament de les meves dades de caràcter personal:

Nota: Els camps marcats amb (*) són obligatoris.

Consentiment informat:


Les dades facilitades per Vostè, s’incorporaran i serán tractades en un fitxer amb la finalitat de poder contactar amb Vostè per atendre qualsevol aclariment, dubte i/o consulta en relació als nostres serveis, així com per a l’enviament futur d’informació sobre notícies i/o serveis futurs de la nostra Organització, que pugui ser del seu interès. JUAN CARLOS ARASA RUIZ, actua com a Responsable del Fitxer, amb domicili a 43205 Reus (Tarragona) Av. Països Catalans, 158. Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel•lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat, a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és JUAN CARLOS ARASA RUIZ. El domini d’Internet www.restaurant158.com; es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de info@restaurant158.com. El fet d'enviar aquest formulari supossa que ha llegit, enten i accepta les condicions.

Tanca