Restaurant 158
Carta

Els nostres menús

Entrants

- Amanida de formatge de cabra amb pernil cruixent
- Amanida mixta amb tonyina
- Pasta amb salsa bolonyesa / carbonara
- Musclos al vapor / marinera
- Pasta fresca de mitja lluna amb salsa de nous
- Carpaccio de vedella amb formatge parmesà
- Espàrrecs de marge a la graella amb pernil ibèric
- Graellada de verdures de l’horta a l’oli de Siurana
- Perles de meló amb encenalls de pernil ibèric
- Calamarsets a la planxa
- Mousse de foie d’ànec amb gelatina de moscatell
- I mès ...

Principals

- Rissotto negre amb xipirons i cloïsses
- Rissotto de bolets de temporada
- Entrecotte de vedella a la graella amb salsa
- Secret de porc ibèric cuit a baixa temperatura amb mel i soja
- Costelletes de xai a la graella amb verdures de temporada
- Magret d’ànec amb salsa agredolça i fruits vermells
- Confit d’ànec amb peres al vi negre
- Llom de bacallà gratinat amb mousselina d’alls
- Llenguado a la planxa o a la meuniere
- Tonyina saltada amb fesols i cloïsses
- Combinat de peix i marisc
- Sípia a la planxa
- Arròs caldòs de llamàntol (per encàrrec)
- I mès ...

Postres

- Amanida de fruites amb sorbet
- Brownie de xocolata amb nous
- Carlota de poma amb crema anglesa
- Sorbet de mango / poma verda
- Crema catalana cremada
- Mel i mató amb nous
- Coulant de xocolata
- Pannacotta de gerds amb coulis de fruits vermells
- Copa tiramisú
- Cafè irlandès
- I mès ...


Menú

La nostra carta

Menú diari

Entrants
- Amanida de formatage Brie i vinagreta de mores
- Amanida de cabdells de Tudela amb anxoves
- Tortellini de carn amb salsa carbonara
- Mousse de Foie d'ànec amb gelatina de moscatell
- Perles de melo amb encenalls de pernil ibèric
- Amanida de formatge de cabra amb pernil cruixent
- Espàrrecs de marge a la graella amb pernil iberic

Principals
- Rissoto negre de xipirons i cloïsses
- Llom de lluç amb olivada
- Xai a la planxa al perfun de provença
- Tonyina saltada amb fesols i cloïsses
- Llom de bacallà gratinat amb mousselina d'alls
- Magrat d'ànec amb salsa agredolça i fruits vermells
- Entrecotte de vedella a la graella amb salsa a escollir

Amplia carta per a celíacs.

Postres
- Pannacota de gerds amb coulis de fruits vermells
- Carlota de poma amb crema anglesa
- Crema catalana cassolana cremada
- Mel i mató amb nous
- Mousse de xocolata negra i cacao
- Fruita del temps i gelats diversos

Selecta bodega.

Especials

- Tenim menú per a grups.
- Dispossem de menús especials per a cada cas.
- Consulta'ns.

Plats combinats

- Llom, patates, amanida.
- Llonganissa, ou, fessols, tomàquet.
- Bistec, patates, amanida.
- Hamburguesa, patates, amanida.
- Bacó, ou, patates, amanida.
- Pit de pollastre, patata al caliu, verdures.
- Frankfurt, patates, ou.
- Croquetes ibèric, truita francesa, braves.
- Sípia, calamars, amanida.

Pack esmorzar

- Esmorça bé.
- Combinats.
- Consulta'ns.

Hamburgueses

Babyburguer
- hamburguesa
Cheeseburguer
- hamburguesa, formatge, enciam i tomàquet
Onionburguer
- hamburguesa, ceba, enciam i tomàquet
Bigburguer
- hamburguesa, formatge, ceba, enciam, tomàquet i bacó
Maxiburguer 158
- hamburgesa, ceba, formatge, enciam, tomàquet, bacó i ou fregit
Blueburguer
- hamburguesa, ceba, enciam, tomàquet i rocafort
Goatburguer
- hamburguesa, ceba, enciam, tomàquet i formatge de cabra
Vegiburguer VEGANA
- hamburguesa, ceba, enciam i tomàquet

Entrepans

Freds
-Pernil, Formatge, Fuet, Bull, Tonyina
-Anxoves
-Vegetal
-Pernil Ibèric
-Sens gluten
-Mitjà / Gran

Calents
-Llom
-Bacó, Truita, Frankfurt
-Truita de patates o espinacs
-Bacó amb hamburguesa o llom
-Bikini


Tapes per compartir

Les nostres tapes

Tapes a la fresca


- Patates braves



- Xoricets



- Calamars



- Croquetes de pernil


inclou refresc o copa de vi
(mínim 2 persones)

Tapes entre amics


- Assortiment d'embotits



- Patates braves



- Aletes de pollastre



- Foie d'Anec


Inclou refresc o copa de vi
(mínim 2 persones)

Tapes Gourmet


- Gambes a l'allet



- Pernil ibèric



- Croquetes de bacallà



- Sípia a la planxa



- Patates braves


Inclou refresc o copa de vi
(mínim 2 persones)

Tapes Marinera


- Musclos



- Gambas a la planxa



- Calamars a la planxa



- Calamars a l'andalusa



- Navalles


Inclou una ampolla de vi
(mínim 2 persones)



Tanca