Butlletins

    Després d'un hivern carregat d'obligacions, la perspectiva de l'estiu ens dóna un ampli horitzó per a realitzar un seguit de projectes que han estat aparcats. Cadascú pot elegir davant d'un ventall de possibilitats que va des de cursos d'estiu, camps de treball etc. a fer turisme o quedar-se a casa per a disfrutar simplement del goig de poder perdre el temps.

En aquesta Editorial farem un breu repàs a la tasca que l'I.E.C. del Montsià pensa desenvolupar.

    En primer lloc us hem de dir que després d'aquest Butlletí sortirà la revista anual que estrena nom, RAMAS, on s'inclouen articles d'investigació i estudis, tot fent referència a la nostra comarca.

    En segon lloc, també amb caire anual, ha estat anunciada la tercera convocatòria per a participar en el Tercer Concurs d'Assaig, que té la finalitat d'afavorir la reflexió i el debat sobre la realitat del Montsià.

    En tercer lloc, i inaugurant la tardor, hi haurà un seguit de tertúlies a les quals invitarem a diversos personatges amb qui podrem compartir una estona xerrant de molts temes interessants per a tots nosaltres, un xic recordant les famoses tertúlies que es realitzaren a finals del segle XIX i principis del XX.

    Més endavant tenim previst oferir-vos un cicle de conferències referents a: Geografia, Art, Història, Costums i Tradicions etc., a càrrec de professors especialistes en la matèria i referint-se a l'àrea geogràfica que ens ocupa.

    Per últim, a finals d'any aproximadament començarem a editar una sèrie de monogràfics amb la col·laboració del Centre d'Estudis Seniencs, Centre d'Estudis d'Ulldecona, Institut d'Estudis Rapitencs i Associació Cultural Galerenca "El Cadub", el primer dels quals tractarà dels Pintors de la Comarca. Hem de ressaltar que aquesta ha estat una tasca difícil en la qual ens hem hagut d'abocar plenament per a aconseguir resultats satisfactoris.

    Esperem que participeu d'aquestes activitats que us hem exposat ja que és el vostre suport el que ens anima a treballar i millorar-nos.


[TORNAR a l'índex de publicacions]