PORTALS EDUCATIUS.

 

maestroteca: tus favoritos educativos     

 

educaguia  Tu portal de recursos educativos

 

portalESO (Portal educativo)       

 

Portal Didactico    Tu portal educativo

 

 

*         Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (XTEC)    Xarxa telemàtica del Departament d’Ensenyament al

servei específic del sistema educatiu de Catalunya.

           Coneixem realment totes les possibilitats de la nostra xarxa?                                

El racó del CLIC     Clic és un programa de lliure distribució que permet crear diversos tipus d'activitats educatives multimèdia. La web del "racó del Clic" pretén ser un espai de cooperació i solidaritat entre educadors i escoles mitjançant l'intercanvi dels materials produïts amb el programa.

Escola Oberta      Hi ha materials, recursos, estratègies, cursos, portals, espais d’intercanvi d’experiències, programes, etc. adreçat a tots els nivells, àrees i eixos transversals. Es va renovant contínuament. 

Internet a l’aula     És una actuació del Departament d’Educació i la Secretaria per a la Societat de la Informació que té com a objectiu la creació de materials curriculars basats en Internet

 

 

 

*         Portal edu365    Servei d'Internet que el Departament d'Ensenyament, a través de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya, posa a disposició de tot l'alumnat de Catalunya i les seves famílies. Hi destaquem:

Laboratori Interactiu per al Batxillerat    Amb activitats per a totes les matèries del Batxillerat; es poden aprofitar també per a l’ESO.

Escriptori    Trobem diccionari escolar, ortografia, orientacions gramaticals, diccionari multilingüe, enciclopèdies, calculadora, atenció a l’usuari, etc.

Calculadora Wiris    Calculadora numèrica, simbòlica i programable en línia

 

*         Webclip   El directori de consultes i recursos educatius i de lleure (TV3)   Impressionant col·lecció de recursos educatius als que també es pot accedir des de l’edu365     

 

*         Scirus   Buscador gratuit d’informació científica a nivell universitari o equivalent.

 

*         ThinkQuest  (Oracle Education Foundation)            

 

*         educaguia.com Tu portal educativo.    Pàgina web extremadament complerta. Ofereix informació per a totes les àrees, també per a la primària, consultes pedagògiques, etc.

            

           *          EDUCARED.NET

 

*         educalia    Projecte de la Fundació La Caixa, que consisteix en una comunitat virtual formada per nens i joves de 3 a 18 anys, les seves famílies i el professorat amb l’objectiu de fomentar la qualitat educativa, la solidaritat i el desenvolupament dels valors educatius.

 

*         Comunitat virtual de professors amb pàgina web o weblog   Recull de pàgines web de molts companys de Catalunya, que es troba dintre de la

pàgina web del Professor de la UAB Dr. Pere Marques  on és difícil no perdre’s degut a l’enorme quantitat d’informació que hi ha.

 

*         virtualeduca   Portal Institucional de virtual educa, iniciativa multilateral de carácter iberoamericano e internacional.

 

*         Profesores Innovadores     portal de recursos dedicado a los profesores que desean aprovechar al máximo las nuevas tecnologías en su labor educativa.

 

           *         Comunidad del profesorado virtual Foro Anaya

 

*          Monografías.com     Centro de Recursos Educativos  Recull d’articles, tesis, apunts, etc de diferents especialitats.

 

           *         Rincondelvago    Apuntes, trabajos, monografías, exámenes, prácticas.

 

*         Setmana de la Ciència 2004.

 

*         SEMANA DE LA CIENCIA Y LA TECNOLOGIA 2004.