Un total de 140 persones han mostrat el seu interés per convertir-se en voluntaris de les Festes Decennals
Un total de 140 persones han mostrat el seu interés per convertir-se en voluntaris de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2001 que se celebraran del 26 de gener al 4 de febrer de l'any que ve a Valls. La comissió de personal de les festes ha valorat de "molt positiva" aquesta xifra de voluntaris, que encara no està tancada. La comissió de personal es possarà en contacte amb els voluntaris perquè participin en uns cursos de formació que es duran a terme al gener de l'any que ve. La mateixa comissió també informarà als voluntaris de les bonificacions i els avantatges que obtindran per dur a terme la seva tasca i entregarà el vestuari específic i distintiu que portaran durant les festes.
Respecte el passi a finals del mes de novembre passat de "l'audiovisual del voluntariat", que va servir per captar un total de 60 voluntaris, fonts de la comissió de personal han manifestat que "es va fer amb la intenció de motivar a la ciutadania vallenca a fer-se voluntari; i així, seguint la línia del que significa ser un voluntari per la ciutat, no es varan esmentar les tasques a portar a terme pel voluntariat ni les bonificacions que obtindran els mateixos voluntaris al gaudir d'aquesta condició perquè: el veritable voluntari és aquell que de manera desinteressada està per tot allò que se'l necessita i no en funció del que hagi de fer o obtenir com a benefici; així, per tant, l'enigma del que ha de ser un voluntari serà resolt de totes totes en el moment en què s'expliqui la funció d'aquests al gener de l'any que ve".
La comissió de personal agraeix públicament "a totes aquelles persones que han demostrat el seu interés per la ciutat fent-se voluntaris i amb la intenció de fer una gran pinya de companys motivats únicament per treballar plegats per la nostra ciutat". La campanya del voluntariat es tancarà a finals d'aquest mes de desembre. Totes aquelles pesones interessades en fer-se voluntaris de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2001 hauran d'omplir una butlleta i dipositar-la en la urna que hi ha a l'Ajuntament de Valls o bé a través d'aquesta mateixa pàgina web de les Decennals 2001

Un audiovisual intentarà sensibilitzar i motivar a la gent perquè es facin voluntaris de les decenals 2001

Un audiovisual intentarà sensibilitzar i motivar a la gent perquè es facin voluntaris de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela. Els màxims responsables de la comissió de personal de les Festes han coincidit en calificar el voluntariat de "indispensable per a poder portar a terme amb efectivitat aquestes festes tan emblemàtiques" en el transcurs d'una roda de premsa celebrada avui dijous al consistori vallenc per comunicar els dies en què es faran els passis del video promocional.
L'anomenat "audiovisual del voluntariat" es passarà en dues jornades que tindran lloc al Teatre Principal de la capital de l'Alt Camp. El primer passi, que comptarà amb l'assistència de les autoritats locals i serà obert a tota la ciutadania vallenca, es farà el dia 28 de novembre a partir de les 20.30 hores; i el segon, anirà destinat a alumnes de les escoles de secundaria vallenques (Cor de Maria, Claret, IB Narcís Oller i IES Jaume Huguet) amb 16 anys ja complerts (condició per ser voluntari), a partir de les 8 del matí del proper dia 29 de novembre.
Actualment una vuitantena de persones ja han mostrat el seu interés de fer-se voluntaris de les Decennals 2001 omplint i entregant la butlleta en les urnes que es van instal.lar en motiu de la Firagost o a través del
formulari inferior. Els responsables de la comissió de personal de les Decennals van explicar que "no hi ha límit en el nombre de voluntaris".
Totes aquelles persones interessades en fer-se voluntaris de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2001 hauran d'omplir una butlleta i dipositar-la en les urnes que hi haurà a les escoles de secundària de Valls des del 27 de novembre al 1 de desembre, en les urnes que hi ha a l'Ajuntament de Valls secció de personal o bé a través de la pàgina web de les Decennals 2001. L'organització intentarà respectar les preferències de cada voluntari a l'hora de cobrir els diferents actes de les festes i realitzarà xerrades de formació.
Tots els voluntaris de les festes Decennals 2001 portaran un vestuari específic i distintiu, que encara està per acabar de dissenyar. Els responsables de la comissió de personal van avançar que "serà un vestuari actual". En les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela del 1991, van participar una seixantena de voluntaris. Els màxims responsables de la comissió de personal han explicat que "els voluntaris de les anteriors decennals s'ho van passar molt bé i van contribuir a fer millors les festes. Esperem que en les Decennals del 2001 es repeteixi".

A mitjans de juny va iniciar-se la campanya de captació de voluntaris per a les pròximes Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela amb l’eslògan 'Com més serem, més riurem'. Aquesta campanya pretén aconseguir que el màxim nombre possible de vallencs participi i col·labori en les activitats lúdiques i socials que tindran lloc durant les Decennals del 2001.

Per poder formar aquest equip de voluntaris, la Comissió de Personal ha dissenyat una campanya que es divideix en quatre fases. La primera consisteix a enviar cartes informatives a totes les famílies de Valls i a les entitats i associacions de la ciutat. La Comissió també es reunirà amb aquestes entitats per informar-les de la funció del voluntariat de les Festes i per a demanar-les que animin els seus associats a formar-ne part.

La segona fase s’iniciarà durant la Firagost, amb la instal·lació d’estands que tindran la finalitat d’informar i motivar els vallencs a participar en la borsa de voluntariat.

La tercera fase anirà enfocada als nois i noies de més de setze anys i consistirà en diverses xerrades informatives als centres educatius de la ciutat.

Finalment, la quarta fase consistirà en el repartiment de cartells a tots els establiments de la ciutat i en la instal·lació de bústies on dipositar les butlletes de sol·licitud dels candidats a voluntaris.

La Comissió de Personal es posarà en contacte amb les persones que hagin respòs la crida i les seleccionarà mitjançant una entrevista. D’aquesta manera quedarà definit l’equip de voluntaris que serà un suport fonamental per al correcte desenvolupament de les Decennals del 2001.

 

Si tens més de 16 anys...

pots fer-te voluntari!

Trobaràs unes bústies on podràs dipositar una butlleta amb les teves dades personals.

Als diferents punts de Valls on vegis el cartell de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela: Ajuntament de Valls, Cambra de Comerç, escoles, entitats culturals, esportives, socials i de lleure, etc.

A partir del mes de setembre

encara ho tens mès fàcil, omple aquest formulari i envia'l

Nom i cognoms:

Adreça:

Data de naixement:

Tel. de contacte:

 

Indican's el que fas assenyalant amb una creu:

Estudio Treballo No treballo ni estudio

 

Indican's les teves preferències per col.laborar en les properes festes Decennals

Esports Teatre Espectacles Espectacles de carrer Concerts Balls
Actes religiosos Activitats per a infants Informació, protocol, etc. Altres

 

Disponibilitat horària durant les Festes Decennals de la Candela 2001.
Del 24 de gener al 3 de febrer de 2001

Tinc temps lliure de:

 

 

Ajuntament de Valls. Plaça del Blat, 1 - 43800 VALLS.

Tel. 977 601050 - Fax 977 601097

decennals@valls.altanet.org