Platjes


Les principals Platjes de la ciutat de la ciutat de tarragona i els seus voltants son les següents; Platja de Tamarit, Platja de La Mora, Platja del Miracle i Platja Llarga.Per mes informacio relacionada amb les platjes de Tarragona o les voltants, dirigiuvos a : http://www.queplaya.es

Platja Tamarit:

Platja ubicada a Tarragona. (Tarragona)
Aquesta platja te 1100 metres de longitud i 45 metres d’amplada. Normalment el nivell d’ocupaciķ de la platja de Tamarit es mitjā. Es una platja aīllada i esta composada per “bolos”. Platja de bolos banyada per unes tranqui-les aigües i disposa dels serveis elementals per l’ús públic.Platja La Mora:

Platja ubicada a Tarragona. (Tarragona)
Aquesta platja te 450 metres de longitud i 70 metres d’amplada. Normalment el nivell d’ocupaciķ de la platja de La Mora es mitjā. Platja semiurbana  composada d’arena. Platja amb accés a minusvālids.


miracle

Platja del Miracle:

Platja ubicada a Tarragona. (Tarragona)
Aquesta platja te 980 metres de longitud i 52 metres d’amplada. Normalment el nivell d’ocupaciķ de la platja del Miracle es mitjā. Platja semiurbana composada d’arena. Disposa d’accés per a minusvālids.

miracle
Platja llarga 

Platja Llarga:

Aquesta platja te 2.700 metres de longitud i 45 metres d’amplada. Normalment el nivell d’ocupaciķ de la platja de Llarga es mitjā. Platja semiurbana  composada d’arena. Platja amb accés a minusvālids
Platja llarga 2


Tornar al inici