2007-2008

Aquest curs va començar amb la nostra participació a l'acte municipal de celebració de la Diada de Catalunya. Vam cantar els Segadors al Saló de Plens de l'Ajuntament de Reus.

Al més d'octubre vam rebre la visita de la coral Anselm Viola de Torroella de Montgrí i els vam oferir una visita cultural a les ciutats de Reus i Tarragona i la possibilitat de fer un concert a la nostra ciutat. El van fer a l'església parroquial de Sant Joan.

Vam oferir el nostre concert de Nadal a l'Auditori Higini Anglès del Conservatori de Reus; i el vam repetir a l'església parroquial de Torroella de Montgrí amb motiu de l'intercanvi que vam mantenir amb la coral de l'Empordà.

El diumenge de Rams ens van demanar per oferir un concert a la Prioral de Sant Pere, acompanyats de l'organista Josep Ma Mas Bonet i per Sant Jordi vam tornar a oferir el nostre concert al Centre d'Amics de Reus, però aquesta vegada vam participar en el seu acte literari, tot combinant la poesia amb el cant.

Aquest final de curs es va dur a terme el projecte de cançons de Mar i Muntanya i el vam interpretar a l'església de l'Aleixar i a la Prioral de Sant Pere. Va ser una iniciativa de la nostra directora: oferir un repertori ben variat, des de música popular fins a autors consagrats. El repertori començava amb cançons de temàtica marinera con La Gavina, Dins el mar, Quatre Vaixells, Arran de sorra, El meu avi,... i llavors sorgia el Rossinyol que representava el pas cap a terra ferma amb peces com Al bosc, Comiat al bosc, Rosa de Bardissa,... Per finalitzar el concert es presentava la cançó més representativa dels dos ambients, l'Empordà.