2006-2007

A partir d'aquí anirem agrupant la història per cursos acadèmics.

Tardoral d'orgue al Penedès. Concert inaugural. Amb la interpretació del Psalm 19 de Marcello per a cor i orgue. A l'Església de la Bisbal del Penedès.

22 d'octubre de 2006

Repetició del concert a l'Església de Sant Andreu de La Selva del Camp.

24 de novembre de 2006

Intercanvi amb Coral Espluguina i Cor de la Lira Ampostina. Concert de Nadal i Cloenda Any Mozart a l'Església Prioral de Sant Pere de Reus

17 de desembre 2006

Concert de Nadal a l'Església de Montbrió del Camp

24 de desembre de 2006

Concert de Nadal a l'Església de Riudecanyes

7 de gener de 2007

Concert a la Prioral de Sant Pere. Interpretació a Reus del Psalm 19 de Marcello amb l'acompanyament a l'orgue de Josep Ma Mas Bonet i els solistes Rosa Boqueras, soprano, Clara Pulido, contralt, Patxi Maritxalar, tenor i Josep Navàs, baix.

25 de març de 2007

El nostre compromís amb els Amics de Reus és la realització d'un concert per de Sant Jordi al local social de l'entitat.

22 d'abril de 2007

Aquest curs, el concert de Festa Major va ser molt diferent. La primera part van ser cançons que parleven dels plaers com la música i la gastronomia i la segona part va consistir en un muntatge audiovisual basat en l'exposició de diferents monuments que són patrimoni de la Humanitat introduïts per cançons populars de cada zona. Les cançons estaven harmonitzades per a cor i guitarra per Manuel Oltra. Ens va acompanyar a la guitarra Georgi Olshanetsky.

1 de juliol de 2007