2005

Degut a les dificultats que ens trobem per poder realitzar els assajos marxem de les instal.lacions del Centre de Lectura i som acollits per l’associacio Centre d’Amics de Reus, on ens ofereixen totes les facilitats per poder utilitzar les seves sales.


L’11 de març organitzem un concert interactiu amb el cor Voces de la Tierra de Reus, es realitza a la sala d’actes del Centre de Lectura i hi ha gran participació de públic a les cantades comunes.

L'anomenàrem concert interactiu perquè els dos directors van convidar al públic assistent a cantar dues peces proposades.

 

El Concert de Sant Pere es realitza a la Prioral de Sant Pere i es canten un recull de cançons de polifonia espanyola dels segles XIV al XVI acompanyats per instruments de l’època, Anton Colom amb flautes, Daniel Carbonell amb flauta i tarota, Josep Mª Martí amb tiorba i guitarra barroca, Jaume Rimbau amb fagot i Francesc Rius amb percussió.

Al novembre i amb motiu de la festivitat de Santa Cecília, fem un concert, conjuntament amb la coral l ’Harmonia Reusenca, dirigida per Joan Solé, a la sala d’actes del Centre d’Amics de Reus, en agraïment per la seva acollida.

El Concert de Nadal se celebra el 26 de desembre a la Prioral de Sant Pere. Concert conjunt amb el cor Cal·líope, cor de noies de l’Escola de Música del Centre de Lectura, i acompanyats per l’Orquestra de Cambra de la mateixa escola, interpretant la Suite de Nadal de Xavier Pastrana, que el repetim a diferents poblacions de les nostres contrades.