2000


Encetat l'any, al febrer, vam anar a Les Borges del Camp per interpretar el Glòria de Vivaldi, conjuntament amb la Coral Eixàrcia, de Salou.
Des d'aleshores i fins a final de curs vam dedicar els esforços a preparar un concert especial que anomenarem "Madrigals i Chansons d'Amor i d'Humor" de diferents països, acompanyats per instruments antics. Per aquest motiu a mig maig, ens vam concentrar a Vallclara, on vam acabar d'arrodonir l'esmentat repertori i hi vam interpretar unes peces a l'església. El concert final va tenir lloc al Teatre Bartrina, a finals del mes de maig.

Es va fer, però, un incís i el cap de setmana llarg del primer de maig, es va anar a Iruña en un intercanvi lúdico-musical amb la coral de la parròquia de Nuestra Señora del Huerto de la ciutat. L'estada la vam fer a Orreaga (Roncesvalles) i vam visitar bona part de Navarra, des del Pirineu fins a Olite.


Passat l'estiu ens vam retrobar per iniciar un nou curs i, amb els ànims renovats, vam recuperar les peces del curs anterior per cantar-les a Sant Pere, per la Festa Major de Misericòrdia, a Riudecanyes, dins del cicle de concerts a Sant Mateu, a Poboleda a la festa de la verema i, finalment, a l'església d'El Milà. A partir d'aquest moment ens vam dedicar a preparar el concert que, conjuntament amb la massa coral de l'Orfeó Reusenc, interpretaríem per Sant Esteve a la Prioral de Sant Pere, amb motiu dels 250 anys de la mort de J.S. Bach.