1997

Concert d'Any Nou a l'església Crist Rei. Vam estrenar una peça, la que més dificultat havia representat per a nosaltres, de G. Rossini, Toast pour le Nouvel An.

A la Sala Fortuny del Centre de Lectura vam participar a la XIII Recepció Anual d'Entitats del Centre de Lectura.

Un cop més, vam participar a la Roda Coral, aquesta vegada a Cambrils, al santuari de la Verge del Camí.

El concert que millor record ens ha deixat al llarg de tota la nostra trajectòria va ser aquest any, a l'església vella de St. Miquel, a l'Espluga del Francolí, el dia 27 d'abril. No pas perquè hi assistís molta gent, ni perquè cantéssim peces molt difícils. Va ser un concert inoblidable perquè, tot i posar-hi el mateix interès i el mateix esforç que sempre, el resultat assolí un altíssim nivell de perfecció.

Al monestir de Vallbona de les Monges vam iniciar el nostre cicle de concerts per alguns dels monestirs catalans, a l'abril.

Vam participar a la setmana cultural de l'Escola de Música de Falset, amb un concert a l'església parroquial de Santa Maria.

El diumenge 4 de maig, vam cantar al monestir de Montserrat, moments abans de la missa conventual del diumenge, el Cantique de Jean Racine, acompanyats a l'orgue pel pare Gregori Estrada. Foren uns moments molt emotius i constituí un privilegi poder actuar, amb la basílica plena de gom a gom, on cada dia s'escolta la música de l'Escolania de Montserrat.

La preestrena del concert de final de curs, que havia de servir com a cloenda de l'any acadèmic i, també, de celebració de la Festa Major de Sant Pere, va ser a Sant Martí de l'Aleixar i posteriorment a l'Església del Roser, de Tortosa. En aquests concerts es varen interpretar obres de Vivaldi, Fauré, Durante, Bruckner, Rossini i Victoria, entre d'altres.

El concert de Festa Major, amb el programa ja dit, es va interpretar, una vegada més, a la Prioral de Sant Pere, amb la col·laboració de l'Orquestra de Cambra del Centre de Lectura, la pianista Gemma Pons i Francesc Rius a l'espineta.

També, en aquest mateix any, vam cloure el III Cicle de Cant Coral de Tardor amb el concert de Nadal que vam realitzar a la Prioral de Sant Pere, amb la col·laboració de l'organista Arnau Ferré, la violinista Iwona Surzyñska i el tenor Piotr Issel. La part del repertori amb acompanyament instrumental va ser interpretada des de dalt al cor. Vam estrenar algunes peces d'autors contemporanis europeus.