1996

Al gener actuem a l'església de Sant Joan de Reus, en la campanya pro obres de la parròquia. Hi col·laboren veus solistes i conjunt instrumental. S'interpreta el mateix programa a l'església de St. Vicenç de Castellvell.

Al març participem a la Roda Coral 96 a Alforja, nou sistema de celebrar les trobades de corals.

A l'abril interpretem el Glòria de Vivaldi a l'església Santa Maria del Mar, de Salou, amb l'acompanyament de veus solistes i l'Orquestra Haendel del Conservatori de Vilaseca. És, pensem, la millor interpretació que d'aquesta peça hem fet.

Al maig ens convida el col·legi Joan Rebull a participar en la seva XI setmana cultural.

També vam actuar en el cicle de música Clàssica de La Riba.

Interpretem a Reus el Glòria de Vivaldi per segona vegada. En aquest concert incorporem al nostre repertori peces del segle XX.

També, per primera vegada, vàrem oferir un concert d'estiu, a l'aire lliure, el mes d'agost, a La Selva.

 

 

Al novembre, conjuntament amb gairebé la totalitat dels cors catalans, vam participar a Barcelona en els actes d'homenatge a l'Oriol Martorell, autèntic impulsor de la renovació del cant coral a casa nostra. Aquesta participació va consistir en la interpretació, al matí, de quatre cançons en una plaça propera a la Catedral i, a la tarda, en la participació amb la resta de corals participants en un macro concert celebrat al Palau d'esports.