1994

Vam començar la temporada amb el concert de Cap d'Any celebrat a la Prioral de Sant Pere, amb el mateix programa interpretat a Riudoms.

Seguint amb el treball de cor, solistes i orquestra, aquest any i continuant amb Vivaldi, preparem la interpretació del Magnificat per a solistes, cor i orquestra. En aquest concert s'hi inclou el salm Nisi Dominus, per a contralt i orquestra del mateix autor.

 

 

Aquest concert es du a terme dues vegades: la primera, com a contribució als actes de celebració del 4t centenari de la concessió del títol de Ciutat a Solsona, en una celebració molt emotiva a la seva catedral. La segona, uns dies després a la Prioral de Sant Pere de Reus, on ja comencen a ser tradicionals les nostres actuacions per Nadal i per la Festa major. A més a més de les obres esmentades, en ambdós concerts, s'hi van interpretar madrigals anglesos, i música francesa i italiana del Renaixement.

 

 

 

 

 

També assenyalem la nostra actuació al Palau Bofarull i la nostra participació al cicle de Concerts del migdia, a la tardor, a l'Aleixar.

Per Nadal es va interpretar la cantata Puer Natus, de Pál Esterhazy, amb la participació de solista, el Cor infantil de l'Escola de Música del Centre de Lectura i Orquestra de l'Escola de Música de Móra d'Ebre. Es va interpretar a l'Aleixar, Prioral de Sant Pere, Tortosa i Constantí.