ÀLBUM DE FOTOS
CENTRE D'ESTUDIS DE LA RIBERA D'EBRE

LLIURAMENT DELS PREMIS SIRGA D'OR 2000

Móra d'Ebre, 28 d'abril de 2001

La Sirga d'Or és un guardó honorífic amb el qual es desitja premiar unes trajectòries personals i col·lectives que hàgin representat un enrequiment  de la Ribera d'Ebre, ja sigui a nivell cultural, econòmic, científic o de qualsevol altre àmbit. La Sirga d'Or la patrocina i atorga el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i els socis del CERE tenim el compromís d'escollir els candidats i organitzar  l'elecció dels guanyadors.
En l'edició Sirga d'Or 2000 els guardonats foren:
Artur Cot i Míro. Mestre, historiador i cronista oficial de Móra d'Ebre. En reconeixement i agraïment a la seu tasca dedicada a la investigació i divulgació de la història local i comarcal que ha quedat recollida en multitud d'articles i llibres.
Ràdio Móra d'Ebre. Emissora radiòfònica, amb més de cinquanta anys d'història, que des dels seus inicis, l'any 1946, fins els nostres dies ha compartit i difós les inquietuds i l'esdevenir diari dels nostres pobles des de la qüotidianitat més propera fins els esdeveniments culturals, polítics i socials més destacats.

Durant l'acte de lliurament dels premis , el CERE, també va fer un reconeixement i homenatge intern  a la trajectòria cultural i creativa dels socis Artur Cot (Móra d'Ebre), Rossend Escolà (la Palma d'Ebre) i Jaume Garciapons (Flix)   als quals se'ls va nomenar  socis d'honor del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre.
 
Sr. Pere  Muńoz (President CERE)
Sr. Pere Muñoz, president CERE


Lliurament Sirga d'Or 2000 al Sr. Artur Cot i Míró

Sr. Josep Demattey (Associació Local de Rądio Móra d'Ebre). Sr. Josep Roquer ( Director emissores Ser - Meridionals)
Lliurament Sirga d'Or 2000 a  Ràdio Móra d'Ebre Sr. Rossend Escolà. Soci d'honor del CERE

Assistents a l'acte.
 


Recital de Maria del Mar Bonet


ÀLBUM DE FOTOS


CERE 
Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre