logo-parc-cultural-foia Castell d'Ulldecona: arqueologia

Arqueologia, les intervencions

Planos de localització de les intervecions arqueològiques.Autor T. Forcadell.
plano intervencions arqueologiques
plano campanya 2003
-1985. Primer camp de treball d'arqueologia dirigit per l'arqueòleg Ramon Álvarez i organitzat pel Servei d'Arqueologia, el Servei de la Joventut de la Generalitat i l'Ajuntament d'Ulldecona (sector I).

-1986. Segon camp de treball arqueològic dirigit per l'arqueòloga Ester Fabra i organitzat pel Servei d'Arqueologia, el Servei de la Joventut de la Generalitat i l'Ajuntament d'Ulldecona (sector I).

-1987. Tercer camp de treball arqueològic dirigit per l'arqueòloga Ester Fabra i organitzat pel Servei d'Arqueologia, el Servei de Joventut de la Generalitat i l'Ajuntament d'Ulldecona (sector I).

-1989. Sondeig realitzar enfront de l'església per l'arqueòleg Xavier Solé (sector II).

-1994. Treballs arqueològics realitzats a la torre de l'Homenatge i al recinte exterior dirigits per l'arqueòleg Toni Forcadell Vericat i coordinats Mar Villalbí, conservadora d'arqueologia del Museu del Montsià. Els treballs han estan subvencionats per la Direcció Gral. d'Arquitectura i Habitatge (sectors III i IV).

-1995. Dues fases. Treballs arqueològics realitzats a l'interior de l'església i al recinte intern dirigits per l'arqueòleg Toni Forcadell Vericat i coordinats per Mar Villalbí, conservadora d'arqueologia del Museu del Montsià. Els treballs han estan subvencionats per la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge (sectors V i VI).

-1999-2000. Intervenció programada al recinte intern portat a terme pel Mòdul d’Arqueologia de l’Escola Taller “La Foia” i dirigida per Toni Forcadell Vericat

-2001. Intervenció preventiva de control i seguiment d’obres de la construcció de la carretera de circumval·lació al recinte del castell. Intervenció dirigida per Toni Forcadell Vericat.

-2002-2003. Dues fases. Intervenció preventiva de control i seguiment d’obres de la I i II fase de consolidació i adequació del recinte fortificat. Intervenció dirigida per Toni Forcadell Vericat. -2005. Control i seguiment de les obras de col·locació de la il·luminaició exterior i equipaments dirigida per Mariona Valldepez.Qui som? | Mapa del lloc mapa del lloc | Altres | correu | Web creat el 01/01/2006 | Membre de wiccac | Última modificació:

©2006 Toni Forcadell Vericat: Creative Commons License Aquesta obra està sota una llicència Creative Commons. Visió: Mozilla Firefox 1024x768

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS! spam softcatalà tinet 36