AIRES DE GRALLA

index

Esbart dansaire Ramon d'Olzina
Coral Nova Unió
Secció de Lletres
Grup Vocal Al Nostre Aire
Secció d'Escacs
Secció de Muntanya
Amics del Cavall

Aquesta secció va nèixer el 2001com a grup de grallers format per diferents persones amb inquietuds musicals que volien centrar la seva feina en el camp de la música tradicional.

Entre els esdeveniments on han participat cal destacar el Dia del Graller de Vilafranca del Penedès, la Fira de Música al carrer de Vila-seca, la Setmana Medieval de Montblanc, la Festa Medieval de Tarragona, la Festa de la Danya de Castellvell del Camp i els concursos de grallers de Palamós i de la ciutat de Lleida.

A més, ha acompanyat diferents elements festius com gegants, capgrossos, bastons i ha estrenat els balls de gegants de l'Hospitalet de l'Infant, Vinyols i els Arcs, l'Aleixar i la Secuita entre altres. També ha entrenat marxes per la gegants com La Marxa dels Gegants de Vila-seca.

Per celebrar el seu cinquè aniversari estrenen el seu primer treball discogràfic anomenat "Denominació d'Origen" ja que les setze peces que conté estan compostes per dos dels membres del grup.  En aquest disc hi trobem diversos estils com valsos, havaneres, marxes i altres, tot amb un toc fresc i original.

2005: Diverses actuacions entre les més destacades hi ha la d’Holanda i Perpinyà aquesta última amb motiu del Correllengua.

2006: Actuacions arreu de Catalunya i a Madrid, presentació del Cd per la Festa Major d’Hivern amb la realització de 600 còpies. Al setembre començà un curs de gralla.

 

Si esteu interessats en el disc o voleu saber qualsevol cosa del grup podeu contactar amb ells al telèfon 977 39 00 07 o a través del correu eletrònic.

 

 
El grup es va presentar oficialment a l'ajuntament el dia 21 de gener de 2006 i el Sr. Ezequiel Molina ens ha cedit les fotografies d'aquest moment perque tots en podem gaudir
 
En aquesta fotografia veiem a tots els membres del grup juntament amb l'alcalde i regidors de l'ajuntament.  
 
Aquí tenim el grup interpretant un dels seus temes