Activitats Efectuades

 

Tornar

Tercer tram GR 92 Cadaqués - Roses

Secció de Caminadors Espardenyes de Vetes

Cuadro de texto: Dia 19  de novembre

Amb puntualitat britànica, el passat dia 19 de novembre a dos quarts de sis de la matinada, un grup de 12 caminadors ens vam posar en marxa direcció a la Costa Brava (Baix Empordà) per iniciar el recorregut entre Cadaqués i Roses.

Una vegada arribats al punt d’inici de l’excursió, vam començar a caminar ja que teníem per endavant unes sis hores de ruta. El recorregut va ser bastant trenca cames, amb un continu de pujades i baixades. A més, amb el temps tan estiuenc que vam tenir, l’excursió ens va fer suar d’allò més. No obstant això, vam poder gaudir de la majestuositat del paisatge i l’esforç va valer la pena.

Tal i com havíem previst, per allà quarts de tres del migdia vam arribar a Roses, punt i final de l’aventura. Allí ens esperava una de les parts més gratificants de l’excursió, un bon àpat, consistent en una paella d’arròs, que ens va ajudar a refer-nos del cansament.

Després de la tertúlia i el cafè, vam emprendre el viatge de tornada cap a Llorenç, amb ganes ja de fer el proper tram de la ruta, que ens durà de Roses als Aiguamolls de l’Empordà.

 

 

                                                                                                        El Grup