Activitats Efectuades

 

Tornar

Aquest ha estat un itinerari guiat en bicicleta de muntanya per les rodalies, una volta circular d’uns 18 km amb poca dificultat tècnica per camins rurals en força bon estat excepte algun petit tram.

En un principi semblava que seriem pocs però finalment ens vam arribar a juntar 26 ciclistes d’una àmplia franja d’edat.

Fem  l’tinerari previst tret del primer tram que, per anar a La Torregassa, evitem el camí del Rigol per passar pel de les granges ja que el pas del torrent està molt enfangat, després per camí asfaltat anem entre vinyes a can Pedro, can Pau i al castell de Gimenelles on ens espera el Jordi per fer-nos cinc cèntims de la història d’aquest estratègic mas mentre fem un petit refrigeri. Més endavant, continuant pel camí que va a les casetes de Llobets, contemplem una barraca de pedra seca i al cap de poc, arribem al pi de Llobets on comprovem que cal ser tres per abraçar-lo, ens fem la foto de grup.

Després de travessar la carretera de les Ventoses, primer per bosquet i després per vinyes ens dirigim a les masies del Gatell i la Gomila, pel camí del marge esquerra del torrent baixem fins la Carronya, després Campau i Cornudella, passant per la Mare de deu dels Arquets anem cap a les restes de l’aqüeducte romà que li dona nom. Ara, un cop travessada la carretera de l’Arboç sols queda el tram final, i el més tècnic, una petita torrentera que ens porta fins al camí del regadiu.

A l’arribar a la casa de Cultura acabem amb un piscolabis per celebrar que tot ha anat bé.

Sortida en BTT per a Joves

Jornades de Medi Ambient - Ajuntament de Llorenç

Cuadro de texto: Dia 21 d’octubre

VEURE LES FOTOS